Bucurescu vs. Lambu (runda a 2-a)

Ca sa intelegeti mai bine imaginile urmatoare si sa puteti rade alaturi de mine, va sfatuiesc sa urmariti mai intai runda 1 care a avut loc in urma cu aproape un an – link.

Gata, ati vizionat, da? Ok, imaginile urmatoare contin multa ura. Se pare ca razboiul dintre cei doi continua, priviti cum consilierul primarul este tras de par si muscat de ureche.



[via simona tache]

bullets

9 Comments

  1. Acestia sunt alesi nostri. Aceasta este Romania in care traim .
    Rusine sa le fie, ambii sunt platitii din banii statului, si ei fac circ .

  2. hahaha!
    incep inscrierile la facultatea de teatru.
    nu i-ar strica ceva cursuri lu’ to’arshu’ primar. :))

  3. Tinand cont ca e instructor de Karate domnu’ Lambu….nu cred ca ala se preface deloc….chair deloc.Pentru ca omu’ ala cu karatele stie aprox. toate punctele cheie ale corpului in care e nevoie de o presiune superficiala pentru a-ti pierde cunostina 😀 !

  4. Isterie ca la carte. Daca dupa primul film, desi m-am gandit ca nenea consilier/primar e isteric, am avut dubiile mele, acum nu mai am nicio indoiala. E definitia isteriei.
    Mitul karatistilor care le stiu pe toate (punctele) este exagerat multele filme cu ninja in pijamale chinezesti (negre).

  5. pai mai alex,daca e instructor de karate crezi ca o fi si shaolin :)) de unde naiba sa ii stie el nuj ce punct :)) pai eu cand pun mana pe iubita,ea ar trebui sa cada din picioare ca i-am aplicat nuj ce presiune :))) aoleu,sper ca erai ironic :)))=))

  6. vrajeala abea lo atins pe ala si in primu filmulet la fel tipu al i facut din carton sau ce spanac!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *