O bunica se impune

Din cate am dedus eu dintr-o traducere aproximativa, in Moscova exista o traditie printre tineri. Acestia se aduna piete si la lumina farurilor beau vodca si asculta muzica la maxim. Imaginile urmatoare suprind o babuta nervoasa care, satula de atata zgomot, a coborat printre ei si le-a cerut sa dea muzica mai incet sau sa o opreasca. Normal ca tineretul a ras de ea asa ca baba a pornit la atac, a prins-o pe una de par si a pornit santajul.

“Opriti muzica sau o trag de par in continuare?”. 🙂

Curajoasa babuta, nu? 🙂

bullets

26 Comments

  1. @catalina

    ▄██████████████▄▐█▄▄▄▄█▌
    ████▄█▌▄▌▄▐▐▌████▄▄█▌
    ██████▌▄▌▄▐▐▌▀██████
    ▄▄▄▄▄██████████████▀

  2. @bu nici tu nu esti departe, asa ca ia-l de mana pe acsel si duceti-va in padure 😛

    @Catalina citeste din nou ce a scris acsel si aplica 😀

  3. Tot respectul pentru Batrana.
    Si tot respectul si pentru tineri, l-a noi manca saraca batrana o bataie de o lua razna.
    E, vedeti aici este buna crestere a tinerilor rusi, au totusi un minim de respect.

  4. Si eu o lipeam pe baba de parbriz, oare de ce s-a fixat in parul tipei? Nu putea sa sa apuce un tip de mana… nu, ca o bagau direct in portbagaj si SOMN scria pe ea. Nu am nimic personal cu batranii, dar sa se mute in plm la tara unde e liniste, nu sa ramana in centru orasului pana putrezesc doar pentru ca “eu stau de 40 de ani, maica, aici”, foarte bine, acu marsi la liniste ca nu mai e orasul de tine, acum e randul meu! Inainte sa ma injurati ganditi-va la mosii care stau pe langa voi si cate blesteme ati primit de la ei.
    P.S.: Eu urasc doar babele, mosuletii imi sunt simpatici caci sunt pusi mereu pe caterinca.

  5. Si inca ceva, @acsel asa se vorbeste ma “in mortu matii” cu o fata, meltean prost.
    P.S.: Salut-o pe ma-ta mare din partea mea… asta daca nu cumva ea e “mortu matii”.

  6. si daaaa! inca un specimen luminat a explicat ca batranii trebuie sa dispara din orase ca e randul lui sa fie… hmm oare cum sa numesc pe cei care stau in miez de noapte pe strada, care asculta muzica la maxim si forjeaza motoare? cred ca smecheri? sau ratati care compenseaza lipsurile lor(inteligenta, marime) prin tupeu, motor puternic si nesimtire maxima…
    Dar ideia de baza e urmatoarea, de ce sa fii dobitoc retard si sa il iei pe unu/una la bataie ca iti spune sa dai muzica mai incet sau sa pleci de acolo ca deranjezi? Oare ti-ai pus problema ca CHIAR DERANJEZI?

    Dar na, smecherimea vrea sa fie stapana….

    Pot sa va doresc doar sa muriti in chinuri si sa …. hopa scuze vorbesc prea liber 🙂

    Mai simplu, ce faci tu sa ti se intample si tie 🙂 simplu, nu? 🙂

  7. =)) De aici se vede buna educație și buna creștere a poporului român. Baba aia are tot dreptul că stea unde stă, la fel cum are tot dreptul să vrea să doarmă.

    Pentru toți ăia care v-ați luat de @acsel: Bă, mai dă-vă-n mmv de jegoși.

    1. Cum să lovești un bătrân/ o bătrână?
    2. O ființă de sex feminin care are apucături de pârnăiaș/ borfaș nu este o fată. O să merite să fie tratată ca o fată când o să se comporte ca una.
    3. Oh, da, @Ștefan, ești cel mai tare. Sigur că o babă cu un picior în groapă poate să se ia de un bărbat tânăr și în putere, la fel cum este corect și ca un bărbat să-i dea la muci unei femei, nu? Că fix asta ai spus, indirect. Hai sictir.

  8. Imi place ca prostii cred ca baba s-a infipt direct in paru aleia. Eu sunt sigur ca intai a discutat frumos si cand a vazut ca nu tine, s-a impus cum a putut.
    Oi fi eu moldovean prost si meltean, dar macar stiu sa ma comport cum trebuie in societate si nu vin cu apucaturi de genul animalelor de @Catalina, @Stefan si compania.

  9. Vad ca stii sa te comporti…. ,,ai in mortii matii?!?!?! respect pentru batrani” nu e apucatura de genul animalelor de…….

  10. Da, foarte curajoasă băbuța, era încurajată de o grămadă de tinerei “în putere” 😉

  11. @Catalina sa inteleg ca si tu ai aceeasi mentalitate ca si acei tineri rusi .. curwa bleah…

  12. Ce ușor e să te ascunzi în spatele unui monitor și să jignești necunoscuți.

  13. @Cipri: Imi place ca toti au invatat replica cu “te ascunzi in spatele unui monitor si jignesti”. Unde ma ascund? Link catre blog ai, date de contact adevarate ai, cine se ascunde? Daca eram un anon, atunci intelegeam, dar asa chiar nu vad logica.
    Stiu sa-mi asum raspunderea pentru propria opine, ok?

  14. @acsel: toți au învățat replica “te ascunzi în spatele unui monitor și jignești”.
    Dar tu ai învățat să înjuri în românește măcar? “mortu matii” e de fapt “mortu mă-tii”, știai? Ține minte asta când te mai faci de căcat pe net cu date de contact adevărate. 😉

  15. Eu o admir si o inteleg pe babuta. Asta as face si eu, cand ma trezesc noaptea “smecherasii” cu muzica la maxim si altii cu motoare, si nu mai pot sa adorm din cauza lor, iar a doua zi ma duc la munca.
    Stefan: P.S.: Eu urasc doar babele, mosuletii imi sunt simpatici caci sunt pusi mereu pe caterinca.
    Te inseli. Sunt si babute cumsecade si altele ‘sclerozate’, si mosuleti la fel…asa cum sunt si tineri cu probleme, care trezesc lumea noaptea, si altii fara. 🙂 Am vazut niste mosuleti perversi si recalcitranti…. si nu erau pusi pe glume 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *