bullets

21 Comments

 1. Da, am uitat sa specific asta asa ca reiau: “acolo unde internetul, WOW-ul si fast foodu’ par a fi singurele preocupari ale tinerilor”.

 2. Ce e frate cu masa asta de grasime? si noi stam toata ziua pe net, dar parca nu suntem asa retarzi ca asta din clip:) ma duc sa cumpar un baros sa dau si eu antistres:P

 3. Vad ca “se da rotunda”,bine,chiar e rotunda,dar daca va e frica de ea,stati linistiti.Nu trebuie decat sa aveti un snikers in buzunar.:D

 4. Credeam ca mi se pare dar……. DA! e fata! :-O
  “fuck you all” “motherfucker” , “so fuck” “you’re fuck” “fucking” “my fucking” =)) Oare, poate sa spuna o fraza, fara sa foloseasca acest cuvant?

 5. pai pana da in mine cu fierul ala eu fac doi pasi mai in spate, pana ajunge la mine oboseste si face atac de cord si gata 😀 oare ies vinovat de moartea ei? 😀

 6. pfuăilei.Îi dădeam la pateu până începea să râdă.

 7. Si la sfarsit si-a dat o laba de placere. Fuckin’ A!

 8. Nu e fată, vă garantez eu. În cel mai rău caz posesoare de vagin…
  Bleah, urât specimen!

 9. guitz guitz ii fata? wtf, nu are cum.
  La un moment dat zice “f….. fatass …”, cine vorbeste….dumass.

 10. nu cred ca e mujer… cred ca e doar un baietel retardat care inca nu a ajuns la pubertate… ATENTIE!!! stie ninjutsu… si pare a fi si agil ca o capra neagra =))

  oricum gusa aia face tot =))

 11. Deci da…..stie si miscari de jiu jitsu :)))) Ma mir ca mai e in stare sa se miste,sa incapa in masina intre scaun si volan 🙂 Go straight for the nuts =)))))

 12. Nu vedeti ca sacutul a abosit pana la sfarsit? Dorea sa se decarce si uite ca a facut-o. uneori si noua ne mai trebuie astfel de descarcari virtuale, asa scapam de stress si nu creem probleme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *