Love Parade 2010 – Panica in tunel

Cam asa au aratat momentele dezastrului (nu stiu daca imaginile sunt din timpul, de dupa sau inainte de). Drept sa va spun am ramas foarte dezamagit cand am auzit ca acest festival nu va mai avea loc vreodata, chiar planuiam sa merg, de 20 de ani intentionez sa o fac. 🙂

In orice caz, ceea ce s-a intamplat acolo nu trebia sa se intampla iar vina a fost a organizatorilor – parerea mea. Inca o data link pentru cei care nu stiu despre ce e vorba.

sau:

bullets

10 Comments

  1. nici acum nu-mi vine sa cred ca a avut loc tragedia. de cand am apucat cu muzica electronica am planuit ca macar o data sa merg acolo.

  2. ce morbida e piesa de pe primul video…sweet dreams huuh…:-|

  3. Si mai spun ca noi , romanii suntem asa. Iata ca si la popoare ,, civilizate ” se poate intampla!

  4. Groaznic 🙁 N-am mai vazut asa ceva. Uite ca si nemtii pot fi criminal de varza la organizare. Fulgerica, zi mersi ca nu te-ai dus!

  5. Acest festival nu se va mai tine niciodata.A fost ultimul an.Organizatorii au decis sa anuleze, in urma celor intamplate

  6. totusi.. ce s-a intamplat, am auzit ca au fost incidente, dar nu eram pe faza si nu stiu dspre ce este vorba ?

  7. Pai ce s-a intamplat… orasul Duisburg le-a oferit un teren pentru 250-350mii de oameni organizatorilor. Pana la urma au venit in jur de 1.4-1.5 milioane de oameni iar, daca n-a fost de ajuns asta, au fost bagati din doua directii prin acelasi tunel. Unde mai pui ca iesirea era tot pe acolo…

    Trist, foarte trist. Si eu ma numar printre cei care vroiai sa mearga acolo. Insa nu imi fac griji ca nu se va reorganiza. Poate nu sub acelasi nume, poate nu in urmatorii 5 ani, dar candva… sigurat.

    O alta vina, spun nemtii, o aveau si politistii care au dat drumul la unele bariere care trebuiau sa tina masele dar probabil ca se ingrijorau ca altii nu ajung inauntru pana seara, sau cine stie… Iar in alte locuri, unde trebuia, nu deblocau barierele la timp. Tragic.

    Dar asa se intampla tragediile… din multe decizii proaste a tuturor, la locul si timpul nepotrivit. 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *