Parkour romanesc (2)

Salut Fulgerele! Ma mai tii minte? Skypici..cel cu filmuletele si cu documentarul cu parkour?  Am facut un nou video…contine si imagini de la jam-ul national de la Cluj 2010 si si excursia din Londra. Daca iti place vre-unul din ele si crezi ca merita puse pe blog…Mersi.

Din Septembrie va aparea si un mini documentar in care vorbesc despre parkour care va fi difuzat intre reclame pe Discovery.

Skypici este prezent pe blogul asta inca din ianuarie 2009 iar acum aflu ca  omul apare si pe Discovery. Inseamna ca cineva a vazut ceva potential in el.  Bravo!


Pura miscare instinctiva in padure:

bullets

10 Comments

  1. e chiar tare omul. daca e prin zona si accepta sfaturi, ar trebui sa mai lucreze un pic la forta. sare super bine, dar cand trebuie sa se traga in bratze se vede ca se chinuie un pic.

  2. intr-un film nu se vede niciodata adevarata valoare. poate esti obosit, poate ai febra musculara de la antrenamentele dinainte, poate nu-ti permite obstacolul sa te tragi…Uita-te la minutul 2.59 la ridicare. Tu imi poti da sfaturi din ceea ce vezi dar eu ma cunosc cel mai bine si stiu de ce am nevoie. Oricum intotdeauna se poate si mai bine, oricat de perfect ar fi.
    Mersi fulgerica de postare.

  3. No ma Skypici, da` de ce nu faci un film cand nu esti obosit, nu ai febra musculara si cu obstacole care-ti permit sa te tragi?
    Nu te mai urzica la sfaturi, “oricat de perfect ai fi” 😀

  4. nu am zis ca sunt perfect si nu ma urzic…am zis ca intotdeauna se poate mai bine…

  5. Primul: Sub focus – last jungle si Gojira_-_The_elephantom

    AL doilea: Bonobo – 02 – Between the Lines (instrumental)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *