Transilvania GeoQuest 2010

Pentru pasionatii de Geocaching in weekendul 20 – 22 August 2010 la Brasov va avea loc Transilvania GeoQuest 2010 cel mai mare eveniment anual de geocaching din Romania, care a ajuns la a 2a editie. Posesorii de GPS-uri interesati de geocaching sunt asteptati la Brasov intre 20 si 22 August 2010, pentru o serie de trei zile plina de evenimente. Se vor cauta cutii pentru toate varstele si de toate nivele de dificultate; cutii cu teme culturale sau puzzle-uri cat mai buclucase. Nu o sa lipseasca un event CITO si aventuri inclusiv pe biciclete in imprejurimile orasului.

[ sursa: geocaching-romania.ro ]

Salutare tuturor,

In primul rand ii multumesc lui fulgerica ca mi-a publicat acest articol pe blog. Vreau sa va vorbesc in randurile de mai jos de un joc numit Geocaching. Jocul consta in gasirea unor comori ( cache-uri ) folosind coordonate GPS si indicii ce se afla pe pagina www.geocaching.com. Conform paginei oficiale in lume sunt asunse in jur de 1.158.583 comori . Pentru a intelege mai bine jocul va invit vizionati urmatorul filmulet:

In Romania sunt ascunse 713 comori in diferite orase. O harta cu amplasarea chache-urilor in diferite orase din tara o gasiti aici: http://geocaching.plus.ro/map.php. In cazul in care in orasul vostru nu este nici un chache cache, puteti ascunde voi unul. In fiecare zi in tara sunt ascunse noi si noi cache-uri.

Resurse cu informatii:
http://www.geocaching.com
http://geocaching.plus.ro/
http://www.geocaching-romania.ro

In speranta ca v-am atras cu acest articol va urez bafta la gasit comori,

emrares

bullets

7 Comments

  1. Am participat anul trecut la prima editie de Geocaching. Pot sa spun ca m-am simtit extraordinar, mi-a placut cum a fost organizat dar si ca am avut sansa sa gasesc locuri placute de care nu stiam in Sighisoara. Am ramas surprins cand am vazut cati straini au venit la acest eveniment. Daca aveti timp va recomand sa participati la acest eveniment unic in Romania.

  2. Super interesanta ideea… Se pare ca a prins ideea mai mult in centrul tarii sau probabil acolo a fost promovata mai intens… o sa dau un share pe facebook..chiar mi se pare super interesant 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *