O iubitoare de pisici

This footage was taken outside the Sacred Heart School in Coventry. So far the women has not been identified but I have a feeling this post is about to take care of that.

Rog toti detinatorii de pisici sa-si inlature felinele din fata monitorului. Urmeaza niste imagini ce contin fapte pe care iubitorii de animale le-ar considera pline de cruzime!

Update: Multumesc mult celor care mi-au atras atentia asa ca intr-un final m-am decis sa adaug si urmatorul disclaimer. Filmuletul de mai jos este interzis persoanelor sub 18 ani.

[thx to mArS]

bullets

18 Comments

  1. i-as rupe capu de-as vedea-o pe strada. La tanti aia, fireste!!!

  2. Incerc sa-i inteleg comportamentul si nu pot. Acum e dragastoasa cu pisica, iar dupa cateva secunde o arunca la gunoi. Asta clar e alienatie mintala.

  3. Bai, eu am pisici de zeci de ani de zile, le iubesc la nebunie, dar tot nu inteleg de ce se face atata caz cu treaba asta. A luat pisica si a bagat-o in container. Pisica o sa inceapa sa miaune, o sa deschida cineva capacul, si o sa iasa, nevatamata. E clar ca fumeia era o persoana careia nu ii plac pisicile. Dar de unde pana unde atata groaza in voi?
    Asta e exemplul cel mai grav de cruzime fata de animale De care ati auzit? Inseamna ca ori nu ati iesit prea mult din casa, ori ati ignorat ceea ce se intampla in jurul nostru.

  4. Bai, si eu am pisici de ani de zile. NU E NORMAL! Exact ce spunea Antheea mai devreme: daca este o persoana careia nu-i plac animalele / pisicile, normal era sa: a. ignore pisica; b. treaca pe partea cealalta a strazii. A chemat pisica la ea, a mangaiat-o, apoi a inchis-o in container. Sigur ca nu inseamna ca pisica a murit. Sigur ca nu este exemplul cel mai grav de cruzime fata de animale de care am auzit. Dar este cruzime? Este. Doamna are toate tiglele pe casa? Nu cred.

  5. Pisica aia a fost gasită după 15 ore. S-au strâns oameni care o caută pe umană.

  6. @gigi
    Da, sigur s-au dus huliganii de tastatura sa-i dea o lectie rasistei.. adica hompofobei sau ce este

  7. 🙁 Poate nu este exemplul cel mai grav, dar 15 ore inchisa in container?!?! Saraca pisicuta!
    Eu as baga-o pe tanti aia, in container, cum a facut ea cu pisica.

  8. pisica mea a fost calcata de o masina saptamana trecuta si eu am fost cea care a gasit-o. as da orice ca vreo “iubitoare” sa-mi fi bagat-o intr-un container in ziua respectiva si nu sa isi conduca masina fix peste ea.

  9. bai nene…lol…eu tocmai ce m-am intors din coventry…si nu stiam ca filmuletul asta pe care l-am vazut la stiri e din coventry desi eram pregatit sa bat pariu ca e din uk.

    ce vrei….oameni educati domle..nu ca la noi.

    FIY: cand iesi afara din casa, intr-o zi normala de shopping apari pe CCTV, in medie, cam de 70 de ori 🙂

  10. Deci.. pisicii ii era foarte foame… in concluzie.. femeia -care intre noi fie vb, este o mare iubitoare de animale- a dorit sa o hraneasca…. s-a uitat de jur imprejur.. si aceea i s-a parut cea mai grozava idee….

    Sunteti de acord ?

  11. Doamna chiar stia ce face.Probabil ca s-a razbunat pentru ca acea pisica i-a mancat canarul sau cine stie a calcat intr-un caca de pisica.Atata timp cat in Romania se ucid noi nascuti in maternitati acolo la ei e ok.

  12. Ce idioata… S-a prezentat la politie dar nu pentru ca s-a pentit ci pentru ca ii era frica de cei ce o cautau 😐
    cum poate cineva sa faca rau animalelor? Nu am inteles si nici nu cred ca voi intelege vrodata persoanele ce ranesc aceste fapturi nevinovate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *