5 saptamani in balon cu Orange

Timp de 5 săptămâni două caravane Orange vor călători prin 10 oraşe din ţară. Balonul va zbura liber prin cele mai frumoase locuri din jurul oraşului tău. Un fotograf şi un reporter de la Adevărul vor fi în nacelă pentru a surprinde aventurile balonului în imagini şi în poveşti surprinzătoare. Te invităm să le descoperi în fiecare săptămână aici, în ziarul Adevărul, pe Facebook sau pe Twitter.

Luni seara, din parcul Herastrau, din Bucuresti, au pornit 2 baloane Orange (unul negru si altul portocaliu), intr-un tur al Romaniei, tur ce va tine 5 saptamani. Baloanele se vor opri  in acest weekend la Brasov si Sibiu iar de aici caravana va fi ghidata de vant  catre: Alba Iulia – Bacau (11-12 septembrie), Arad-Piatra Neamt (18-19 septembrie), Baia Mare-Suceava (25-26 septembrie) si Oradea-Targu Mures (2-3 octombrie). In fiecare weekend, baloanele vor aparea in doua orase, unde locuitorii vor avea posibilitatea sa vada imprejurimile de la inaltime.

Sambata si Duminica, balonul va putea fi observat, pozat si admirat in parcul din Centru Civic – Brasov. Daca vremea tine cu noi, sunt sigur ca niste brasoveni se vor numara printre cei trei castigatori ai concursului ( premiul cel mare constand intr-un  zbor liber cu balonul in weekendul 9-10 octombrie in apropiere de Bucuresti ).  Nu uitati sa aduceti cu voi aparatul de fotografiat sau camera de filmat, materialele cele mai reusite pot fi postate  www.facebook.com/orangeromania unde pot fi mai apoi votate de catre public (deci va puteti chema prietenii in ajutor, asigurati-va ca butonul “Like” va fi rosu :D).

Revenind la evenimentul din acest weekend, ca sa puteti avea parte de o scurta calatorie cu balonul (acesta se va ridica la ~20 m deasupra solului) va puteti inscrie in concurs completand un pliant special un magazinele Orange Shop sau Orange Store din Sibiu si Braşov, iar prin tragere la sorti vor fi desemnati castigatorii.

Momentul este unic, asa ca nu ratati evenimentul. Senzatia traita la inaltime a fost deja descrisa  de catre Titus sau Alexandru Negrea – la ei pe blog gasiti si materiale video.

bullets

14 Comments

  1. Pai si la Sibiu cand e daca sambata si duminca e in BV? Eu sunt azi in Sibiu, il prind?:)

  2. Alex – sunt 2 baloane – fiecare in cate un oras: unul in BRasov, altul in Sibiu

  3. Mda, nu m-am prins ca Orange are bani de doua baloane:))…pe langa ca am uitat total de treaba asta cat am fost acolo, eh asta e:)
    Mersi ca mi-ai raspuns oricum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *