bullets

14 Comments

  1. Bataie my ass! Unde vedeti voi macar o lovitura? Ce teatral sa pune ala pe jos, si ce nasol arunca cu camera prima data, direct in jos.

  2. Bai nene, rusii sunt cei mai tari. Stau si ma intreb daca se termina vreo nunta normal!!!! Daca tine distractia pana al final!

  3. Ehe la o nunta e ca naiba, sa fii fotograf sau video.
    Credetima ca e tare greu sa nu intri in fata celuilalt.
    Momentele sunt unice si fara repetare.
    E posibil ca la nunta respectiva o poza sau un cadru sa dea frumusetea nuntii si credetima ca unii pasionati, nu ma refer la fotografii nostrii de nunti, sunt in stare sa moara pentru un cadru.
    Ei cine nu stie, e greu de inteles.
    Pe mine de multe ori m-a salvat cateva poze facute in momente cand nici prin cap nu-mi trecea ca le-am prins, si ma rugam sa iasa.
    De multe ori cand ma chinuiam si asteptam sa prind un zambet neregizat, tocmai atunci trecea un tampit prin fata, iti venea sa-i dai cu aparatul de 2000 euro in cap fara nici un regret ca distrugi camera, dar erai fericit de razbunare.
    Apropo, folosesc Canon.
    Si de Rusi, fratilor, aia stiu sa traiasca, cine nu-i cunoaste vad numai asta, sa vedeti femeile ce frumoase si rasarite sunt, nu ca moartele noastre.

  4. In soviet russia, camera throws you :)))))) Cred ca nu-i saptamana sa nu apara filmulet funny cu rusii. Saptamana trecuta era unul cu un rus si cu un airbag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *