Ziua Pompierilor la Brasov

De Ziua Pompierilor, angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov au pus la cale o demonstraţie inedită. [..] Aceştia au încercat să ridice de la sol caroseria unui autoturism cu ajutorul furtunelor de apă. Măestria pompierilor nu a fost dublată însă şi de tehnica utilizată. Mai multe furtune au cedat în timpul demonstraţiei.

[de aici]


Fix acum trei ani, si tot pe 13 Septembrie, postam un viral pe care sunt sigur ca o sa-l recunoasteti. Imaginile de mai jos au fost inregistrate astazi, la pranz, cand batea soarele mai tare.


Tot astazi am aflat ca am vreo trei prieteni care lucreaza (inca) la Pompieri deci daca vreodata imi pierd cheile de la casa pot sta linistit. 😀
P.S. Si da, toti il “iubesc” pe Boc & Co. Si-i multumesc zilnic acestuia pentru cei 25 la suta.

bullets

9 Comments

  1. Asta e unul dintre motivele pentru care-mi pare rau ca locuiesc in Romania. Ca oamenii astia fac niste chestii incredibile, iar statul isi bate joc de ei. Altfel, foarte tari oamenii, foarte tare experimentul lor. Pacat ca sint luati peste picior de niste imbecili.

  2. Mda, sa vezi cum stateau saracii pompieri in soare si trebuiau sa asculte mesajele de multumire ale “conducatorilor”. Si inca o prostie: toate cele patru mesaje erau izbitor de asemanatoare. Niste copy-pasteuri cretine. Si cu toate astea, au fost citite pe rand, radea publicul.

  3. O “aterizare” mult mai lină a celor de la Brașov, spre deosebire de cei din clipul postat acum 3 ani;)

  4. Am uitat sa pecific ca am filmat doar “operatiunea de pregatire” facuta inainte de manifestatia propriu-zisa. Dar a iesit bine, nu?

  5. da. frumos dar ma mir ca nu a cedat toata tehnica pompierilor caci la ce tehnica au e de rasu curcilor, dar respecte pompierilor ca lupta cu ce au.
    STIMA LOR
    PACAT CA STATUL ISI BATE JOC DE EI, RUSINE GUVERNANTILOR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *