Bazooka Fail

No son imágenes grabadas en ningún país en conflicto, sino que se trata de la localidad leonesa de La Magdalena con motivo de las movilizaciones de los mineros.
Nuestro compañero de Noticias León, Roberto Núñez, estaba haciendo la una entradilla para su informativo cuando, de repente, ocurre lo que van a ver en las imágenes que ha grabado Santiago Ordoñez.
El cohete se atasca y en vez de salir por delante, lo hace por detrás.

Nu prea am inteles despre ce e vorba in clipul de mai jos si mai ales de ce  un reported transmite de la fata locului in timp ce in spatele lui doi insi trag cu o bazooka. Ahhh, da, sa nu uit: ceva se intampla cu “rachetuta” din bazooka, in loc sa “fuga” drept in fata, aceasta cade in spatele tragatorului. Imaginile sunt din Mexic.

Ceva asemanator am postat si in 2007 – link.

bullets

13 Comments

  1. Frateeee, incredibila transmisie.Cum sare mascatu ala printre fata si reporter.:))Doamne, numa nebuni in lumea asta!!!

  2. Ceva protestatari care trageau dintr-o teava ceva artificii.Si-o cam cautau

  3. Omu cu bazooka e nebun.
    Am un prieten al carui tata a fost in Afganistan.Aveau in tabara si alte nationalitati.Vreau sa va spun ca s-a intamplat un incident aseamanator acolo…Un tip care patraula cu o bazooka pe umar s-a impiedicat si a lovit cu “racheta” aia..in pamant si Boom a fost…

    deh…

    Voie buna.!

  4. Nu stiu de unde si pana unde ai inteles tu ca se petrece in Mexic…
    Actiunea se petrece in Spania, Comunitatea Castilla y León si imaginile reprezinta o forma de protest a minerilor cauzata de neplata salariilor pe durata a mai multor luni. Cat despre incidentul cu “bazooka” s-a blocat proiectilul si, dupa cum e normal, trebuia sa iasa pe undeva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *