Aventuri la inaltime cu Balonul Orange

Timp de 5 săptămâni două caravane Orange vor călători prin 10 oraşe din ţară. Balonul va zbura liber prin cele mai frumoase locuri din jurul oraşului tău. Un fotograf şi un reporter de la Adevărul vor fi în nacelă pentru a surprinde aventurile balonului în imagini şi în poveşti surprinzătoare. Te invităm să le descoperi în fiecare săptămână aici, în ziarul Adevărul, pe Facebook sau pe Twitter.

Salutare dragii mei! Stiu, sunt in concediu si ar trebui sa las laptopul deoparte si sa ma relaxez. Dar fix asta am facut intreaga saptamana si sincer, ma simt ca nou. 🙂

Am gasit un wireless moca langa pensiune (sssssttt!!) prilej cu care m-am gandit sa va reamintesc despre initiativa luata de Orange si Adevarul de a imita calatoriile lui Jules Verne.

Sunt sigur ca va aduceti aminte, unul din cele doua baloane Orange a poposit in urma cu cateva saptamani la Brasov. Pana in momentul de fata caravana a strabatut orasele Brasov, Sibiu, Bacau, Alba Iulia, Arad, Piatra Neamt, Suceava si Baia Mare. Iata ca aventura se apropie de sfarsit, in cea de-a cincea saptamana, baloanele Orange ajung in Bihor si Mures.

Locatiile anuntate pentru baloane sunt in Oradea – Parcul 1 Decembrie, iar in Targu Mures – Cetatea Medievala. Balonul va fi disponibil pentru urcari incepand cu ora 14, in ambele zile de weekend. Ca sa puteti avea parte de o scurta calatorie cu balonul va puteti inscrie in concurs completand un pliant special un magazinele Orange Shop sau Orange Store din Oradea si Tg. Mures, iar prin tragere la sorti vor fi desemnati castigatorii.

Important: Daca ati facut poze cu balonul este necesar sa le puneti (pe cele mai reusite dintre ele) pe pagina de facebook a companiei. Puteti castiga o plimbare cu balonul deasupra Bucurestiului.

Over & out! Sambata ajung in tara, sa fiti cuminti.

bullets

4 Comments

  1. Trebuie sa fie o experienta interesanta, care era subiectul postului?Ai gasit wireless moca la pensiune?:))) Nice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *