Un nebun pe strazile Moscovei

Black Devil – Moscow Ride on R1

Din cate am inteles de la colegu’ Mike, daca pun asta aici o sa faca senzatie ( mai ales printre membrii forumului motociclism.ro ). Si mai imi zicea ceva de un motociclist care se ocupa cu astfel de chestii,  Ghost Rider parca-l chema si facea senzatie pe Youtube acum cativa ani. Cica cei doi se aseamana!

Dar sa vedem despre ce e vorba si doar apoi sa ne pronuntam. Cica partea interesanta e dincolo de minutul patru al clipului de mai jos:

1. Oare mai traieste?
2. De la minutul 1:35 – 3:45 – a mers doar pe contrasens. Daca se gandea vreun “fraier” de sofer sa iasa la o depasire de coloana?
3. Ce se intampla de la minutul 4:00 incolo e…….

bullets

23 Comments

  1. Pingback: Dinatori de organe
  2. Sunt motociclist de 15 ani…tipul asta face parte din categoria celor ce nu mor in patul lor…oricum il provoc sa vina in Romania sa vedem daca aici ii mai ies giumbuslucurile! Ride safe! Asfalt uscat!

  3. Un sofer nu e sofet “meserias” pana nu face figuri si prin Romanica ! Daca reuseste sa supravietuiasca BIZONILOR din traficul din Romanica atunci are reflexe de MESERIAS

  4. O face el ce face 🙂 ..
    Da’ de observat mai e si ca in Moscova exista strazi cu minim 3-4 benzi pe sens pe care asta a mers 6 minute cu o medie probabil de 80-100 de kmh (sa ne spuna cine se pricepe mai bine)..
    Noi in Romania avem cel mult 2-3 benzi (prin Bucuresti), pe o lungime de 1-2-3 km maxim :)))

  5. filmul e pe x2 viteza …in cazul in care nu s-a dat nimeni seama pana acum 🙂

  6. De fapt Cipri rulez : „@Cătălina: are și pentru alții…” =))) Donator de cojones.
    Dap, uimitor filmuletul.

  7. sincer sa fiu – de la minutul 4 incolo – mie mi s-a facut rau; fizic si la propriu :((
    cre’ ca singura explicatie logica a clipului e ca nenea avea in spate, pe partea dreapta (care nu se zareste in oglinda) o coasa; si era grabit, ca avea o treaba…. 😀

  8. in romania 98% sanse de supravietuire ….eu nu cred in viata de dupa poate aia crirogenica si nici aia 100% …bafta all !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *