Evil Badass Hamster Takes his Job Seriously [bruce-lee remix]


According to what I read, the aggressiveness of this little guy is normal. Field hamsters regularly defend themselves against Weasels or Foxes. This hissing little demon is the Chuck Norris of hamsters.

Neaparat trebuie sa va arat ce anume mi-a captat atentia in aceasta minunata dupa-amiaza.  Un mic luptator neinfricat!  Cel mai infricosator hamster pe care l-ati vazut vreodata, un adevarat Chuck Norris al hamsterilor!

Update: In limbaj local, noi il numim harciog insa americanii il numesc “hamster de camp”. In copilarie, de fiecare data cand vedeam cate unul pe campul din spatele blocului, o luam la goana si tipam ca disperatii: “Fugiiiiiiiiiti! Un hargioc. Asta sare la cua*eeeeeee”!!!.  Acum vad si eu – pentru prima oara – unul in actiune. Se pare ca procedam bine pe vremea aia, fuga a fost cel mai bun lucru posibil. In caz contrar ne-o luam ca baietii de mai jos:Si asta-i varianta Bruce Lee Mix, varianta ce-mi place la culme (neaparat cu sunet):

Voi ati auzit ce sunete scoate lighioana? Ma refer la primul clip.

[via spuse & decoder]

bullets

11 Comments

  1. Ce fioros e micuțul! A ieșit câștigător clar în lupta asta, pe unul din adversari l-a umplut de sânge… :))

  2. Offf ce frumos e, tin minte ca si eu ma intalnisem cu unul pe campul de la sanpetru, si ma atacase in acelasi mod, frateee, ce sperietura am tras, eram copil normal.
    Dar parca cel care il vazusem eu era ceva mai mare, adica cat un popandau, si parca cu mai multe pete.
    Era frumos foc.
    Ii felicit pe baietii cu pricina, nu la omorat ci la trimis in natura lui si intr-un mod bland.
    Bravo lor, tinerii incep sa inteleaga ca e mai frumos sa te bucuri de ei decat sa-i omori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *