The Official Ralph Lauren 4D Experience – New York


In celebration of 10 years of digital innovation, RalphLauren.com presents the ultimate fusion of art, fashion & technology in a visual feast for the 5 senses. Watch as the New York women’s flagship at 888 Madison Avenue disappears before your eyes and is then transformed into a series of objects and images rendered in 3-dimensional space.

Observ ca acum sunt la moda prezentarile/deschiderile folosind proiectari 3D. Sarbatoarea orologiului din Praga a strans o multime de reactii in online, sunt sigur ca si spectacolul organizat pentru Ralph Lauren va obtine tot atatea aprecieri daca nu cumva chiar mai multe tinand cont ca aceasta aduce ceva nou – proiectia 4D.

[via subi]

bullets

6 Comments

  1. OK…ca si realizare – foarte tare (desi parca mai faina e aia cu orologiul…).
    DAR – nu-mi explica si mie cineva (asa “ca la prosti” cum zice mama mea) ce inseamna 4D intr-o proiectie? Si… si in afara proiectiei, for that matter. Io-s de matematica de felul meu – da’ mi-i greu sa percep o asemenea chestie. SINCER! 🙂
    Asa ca – mi-ar chiar prinde bine oaresce explicatii.
    Saru’mina in avans!

  2. Foarte tare. 3D am mai vazut si eu. 4D inseamna ca are o dimensiune in plusa fata de 3D. Nu stiu care era acea dimensiune in plus in filmul asta, probabil faptul ca faptul ca se misca decorul, sau ca se plimbau oameni pe scena? Oricum, e greu sa realizezi un efect 4D uitandu-te la un film 2D. …parerea mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *