Mintim noi in casa asta?



Mormon Mother Abusing Adopted Son. Unfortunate there is no law against that.

Imaginile de mai jos sunt dintr-o emisiune de la un post american si ne prezinta modalitatea in care o mama mormona (later edit: sau e asistenta maternala?) isi educa fiul adoptiv. Acum nu stiu, s-ar putea sa gresesc insa indiferent din ce ordin religios faci parte nu cred ca e necesar sa-ti pedepsesti copilul facandu-i dusuri reci sau fortandu-l sa bea sos tabasco atunci cand face cate o boacana.

Acum intelegeti de ce America e plina de ucigasi in serie  si de tot felul de stricati? Pentru ca acestia sunt abuzati de mici iar creierasul lor cere razbunare la maturitate.

bullets

20 Comments

  1. ah, ce pumn in bot i-as fute cretinei… asa, pe marlaneste, cred ca i-as muta fata la ceafa pentru felul in care il umileste pe copilul ala…

  2. Bai eu vreau sa vad tot…
    Ce dusuri reci i-as da io aleia in timp ce ii dau cu furtunul de la dus pe spinare si in timp ce o pun sa tina in gura capsaicina pura(cea mai iute si iritanta substanta).

  3. Violenta cere violenta, asa zicea si vadim cand il evacuau din sediul partidului. 🙂

  4. retardata ce esti…..asa ti-as baga ace in ochi….ca sa te impusc e prea rapid

  5. Cine filma? Parca zice Dr. Phill pe la sfarsitul clipului: “You daughter shoot that tape” – si nu stiu de ce dar cred ca e chiar mama copilului. Iti dai seama ce retarda si aia…

  6. sa-mi bag….nici la parnaie nu patesti chiar asa.Il sparge pe copil la psihic.

  7. de asta le e frica americanilor de dush? glumeam. nu e normal frate. in primul rand ca il termina prihic, dar si fizic. sa faci un dus rece .. il imbolnaveste frate.

  8. Chiar credeți asa ceva?
    Atunci ar trebui să credeți si “Tradati din Dragoste” “Dragoste Interzisa” sau alte emisiuni de genul regizate.
    Când ești in lipsa de subiecte le creezi….
    Si sunt sigur ca daca acest clip a ajuns “on-line” acea mama era deja arestat si copilul pus sub protectie…Ca deaceea avem Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) si sunt platiti acei inspectori.

  9. Pe mine ma fascineaza o chestie: copilu’ invata gandirea logica.

    Da’ faza cu sosu’ si dusu’ rece e prea de tot. Nici nu-i de mirare ca prin america is cei mai multi criminali si pustani cu dorinta de razbunare.

  10. damn, traiesc aci de ceva ani, da stiu ca daca ai vazut asa ceva , sau stii de asa ceva suni 911 si aia vin si o pune pe cretina cu botu pe labe, si ii ia si copilu.asta e abuz, si cica mai fac si emisiuni, ce s-a intamplat cu ea dupa ?nimeni nu stie, un nr de telefon ceva si sa facem dreptate, tule muma lor de idioti

  11. @Edie.Iti dai seama ca totul porneste de la educatie si normal ca sunt multi in America cu traume din copilarie devenind extrem de violenti.Mi s-a parut pustiu destul de OK..Ma gandesc ce cuvant avea de spus tatal..:-?

  12. @JorJ
    si daca tot le stii si zici ca e regizat, zi-ne si cand o sa primeasca copilul oscarul pentru actorie…

    nici o televizione n-o sa-ti regizeze asa ceva pentru ca ceea ce vezi acolo ajunge foarte repede in instanta. pentru ca acel copil sigur le-a simtit pe pielea lui.

    nu compara cu emisiuni unde ai doar maturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *