Watts Zap – Best Of 2010

Ufff, uitasem de draftul asta dar sunt sigur ca nu se supara nimeni daca-l postez tocmai acum. Din cate bine stiti, Eurosport ne-a obisnuit ca in fiecare an in apropiere de sarbatorile de iarna sa ne incante cu un lung episod “Watts Zap”. (Cei care nu inteleg cu ce se mananca chestia asta ar fi bine sa sa lase prostiile si sa se uite mai mult pe Eurosport. 😀 )

Asa, dupa cum ziceam, Eurosport astia sunt atari de tot. Daca GSP, Digi Sport sau Sport.ro ne plictiseau cu fel de fel povesti despre fotbalisti si alte mizerii neinteresante, Eurosport ne delecta zilnic cu imagini inedite surprinse de-a lungul anului. Dar destul cu palavrageala, mai jos puteti urmari rezumatul anului 2010, cele mai captivante 50 de minute de pe ziua de azi, garantez. 😉Si un mic bonus 😀 :

bullets

8 Comments

  1. Ai observat ca singura faza data de 2 ori e cea cu moldoveanul care fura capace?

  2. cele mai amuzante imagini, pentru mine, au fost la motociclism, cand isi cauta ala motocicleta, dupa cazatura 😀

  3. Eu urmaresc pe Eurosport de câte ori prind 🙂 Da parcă asta e prea lungă 🙂 Am văzut doar câteva faze, pe sărite. Oricum 🙂 funny

  4. Superbă compilaţia, am stat şi m-am uitat şi-am râs cum trebuie. Merită să aştepţi un an întreg să difuzeze pe post asemenea episoade. Mulţumim fulgerică! Mulţumim Eurosport!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *