O cura de slabire, anyone?

Britain’s Largest Man Being Assisted With Personal Hygiene. This is the daily routine to keep him clean this costs the local health authority 100,000 pounds a year to maintain this level of care.

Stiu ca unii/unele dintre voi incearca de mai multa vreme sa tina o cura de slabire si mai stiu ca cel mai greu e sa o si inceapa. 🙂 Astazi va voi oferi sfaturi legate de cea mai importanta etapa a unei cure si anume: motivatia.

De fiecare data cand bagati in voi cate o saorma (sau intentionati sa mancati una) uitati-va la materialul de mai jos. Sunt sigur ca vă va taia orice pofta….

bullets

11 Comments

  1. e o emisiune pe Discovery T & L. se numeste family fat surgeons. sunt destui ca el care au facut operatie de bypass gastric. singura pb pt el e ca trebuie sa slabeasca pana la nu stiu ce greutate inainte sa il opereze. si asta daca compania de asigurare ii da verde la operatie.

  2. in romania nu cred ca ar supravietui mai mult de 1 – 2 ani o persoana aflata in starea lui ! in romania ar fi lasat sa putrezeasza nu sa fie spalat !

  3. Sper sa-si revina… e interesant cat de mare poti sa devii prin forte proprii… si mai interesant ca organismul iti permite sa supravietuiesti dupa ce ai bagat atata in tine…

  4. Cel mai probabil a fost si delasare din partea personajului…..nu poti sa fii chiar indiferent si sa iei atat de mult in greutate fara sa iti pui niste semne de intrebare, sa mergi la un doctor, sa te mai opresti din mancat….
    Imi pare rau pentru el si sper sa se mai poata face ceva, sa nu fie prea tarziu 🙁

  5. @zob: tu crezi ca aia e de la mancare? metabolism, boli, tiroida, etc., baditza! ai auzit de asa ceva?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *