Un Intro foarte diferit de Outro

His entrance is an epic display of flamboyant douchebaggery. His exit is sweet, sweet poetic justice. POW! Right in the kisser!

la orice meci de box “exploziv” – cum le place televiziunilor sa le numeasca – fiecare boxer isi face intrarea in ring intr-un mod cat mai spectaculos posibil. Asa se poate spune si despre baietelul de mai jos (cel imbracat in pantalonii lu’ Obelix) care debordeaza o nota un pic cam exagerata de optimism in drumul sau “spre glorie”.

Nu acelasi lucru se poate spune si despre iesirea sa din ring. 😀 Sa-i uram cat mai multa sanatate si sa-i dam si-un sfat: la meciul urmator sa faca cumva dar sa se imbrace cu alti pantaloni, nu de alta dar sigur acestia au fost de vina pentru esec din moment ce cantareau mai mult decat intregul sau corp.

[flv]http://www.youtube.com/watch?v=eAv7dnF5qWY[/flv]

Instant karma! 😀

bullets

17 Comments

  1. Cap, ficat, knockout tehnic. De mult n-am mai văzut o căzătură a unui boxer atât de frumoasă. Ce se mai rupea el în figuri la început :)) al naibii, avea picioarele cât mâinile mele de groase.

  2. Mama cat e de tare.Nu am mai ras in halul asta de mult timp.Vai dar ce slabanog nici eu la 43 kg nu am fusele alea in loc de picioare =))

  3. lol serios nu sunt eu cu violenta dar la ce fizic au ma bat cu amindoi deodata ! vreau sa spun la ce trupuri fragile au daca ii pleznesc cu hamburgerul in mana le sterg memoria ! serios orice ar fi in ringul ala numa box nu e ! fulgerica cu asta ti-ai spalat pacatele pentru o vreme , m-ai facut sa rad .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *