Cristian Simionica – O lume mai buna

Cantautorul Cristian Simionica intr-un video-clip alaturi de fetita sa de 5 ani Maria Sabina (majoreta).Muzica,textul,orchestra­tia si interpretarea imi apartin.

Deci daca tipul canta alaturi de fiica sa in varsta de 5 ani inseamna ca cineva chiar a facut sex cu el. Sa le traiasca fetita si la mai mare!

Dj Bobo iz in za haus!

Update: Eu nu inteleg de ce Cristian nu a incercat sa vina macar la preselectia emisiunii “Romanii au talent” (Mihai Petre ar fi fost impresionat de coregrafia artistului). Sau poate ca a atins succesul international si a plecat din tara intre timp?



[via thefua]

bullets

22 Comments

  1. Ăsta ar trebui să facă o colaborare cu Puya şi George Hora… Kamelia, ya ya :))

    Mi-e milă de fata lui, pentru că va creşte şi-şi va da seama că are un părinte ţăcănit.

  2. Mi se pare o realizare cu mult peste majoritatea melodiilor romanesti de pe UTV.. Nu mai vorbesc comparativ cu ce-a fost la preselectia Eurovision

  3. Bai, nu vedeti ca omul transmite mesaje subliminale? Imbracat in rosu, “sa ne iubim” “o lume mai buna” cu copii in jur, o avea incliinatii de astea ciudate. Ia uitativa mai atent, boschetul ala din spate nu e canepa? Paote a tras ceva. 🙂

  4. avea sansa sa-i faca pe fratii Paunescu, dar nu pot sa-mi dau seama cum o suna vocea lui fara modificarile alea audio…

  5. Puloverul e mortal :)) Combinatia de culori ar innebuni si un daltonist 🙂 In schimb….fiica e chiar simpaticuta 🙂

  6. Ar putea sa-si incerce norocul la “Romanii au talent” caci si Mihai Petre si Andi Moisescu cu siguranta vor fi dornici sa ii atribuie cateva sfaturi utile!

  7. Asa e, nare tate si cur.
    Off, cati dintre voi sunteti pariniti, oare v-ar convenii sa primiti aceleasi “laude”.

  8. Fetita ,majoreta din clip,e fiica lui ,o scoate in spectacolele din Iasi (canta si ea)alaturi de alti copii talentati pe care-i promoveaza. Ce-i rau in asta? Ficele mele sunt admiratoare ale lui Simionica,merg la spectacolele sale,se distreaza. Pe Favorit TV a aparut des aceasta melodie si probabil tot ei au facut filmarea.De pulover ce sa zic…mie chiar imi place dar sigur e unicat.Restul sunt rautati! Chiar noi nu avem defecte?

  9. Il stiu pe Cristi de cand canta Cami-Camelia,slagarul lui (eram innebunita cand ascultam piesa)sau “De ziua ta”,deasemeni creatia sa preluata de zeci de solisti si formatii din tara.Uitati-va pe You Tube si vedeti cati i-au preluat piesele.
    Numai bine lui Cristi si familiei sale de exceptie. ATENTIE: el nu apare ca altii in publicatii de scandal,in can-canuri,e un om discret si cu bun simt.Va spune un om care l-a cunoscut personal cu ani in urma…

  10. Recunosc,sunt îndrăgostit de mulți ani de o fată superbă,bine făcută(cu toate formele de”relief”),blondă,cu ochii albaștri și bujori în obrăjori.Soția nu e geloasă,iar fetița mea cântă cele mai frumoase și sensibile melodii în limba acestei domnișoare,mereu tânără,ambițioasă,puțin rebelă,dornică de libertate și prosperitate…poate ați ghicit,cu numele de ROMÂNIA!
    La mulți ani românilor de pretutindeni!Fie ca visele noastre acum să se împlinească!
    Avem o țara minunată,trebuie doar s-o prețuim,să ne respectăm si…dacă se poate,să ne iubim mai mult…Astăzi,de 1 decembrie,vă doresc tuturor tinerilor,să vă clăditi o țară asa cum vreți voi,să aveți o viată mai bună intr-o lume mai bună.La mulți ani ROMÂNIA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *