Vecinul de la patru e un pic nebun

This dude slips and falls over 60 feet while trying to install a TV antenna then manages to walk away relatively uninjured.

Nu stiu ce l-a apucat, dupa ce ca e beat mereu si ne deranjeaza zilnic, astazi a iesit pe balcon ca sa-si regleze antena. A deschis geamul, s-a urcat pe marginea acestuia si a inceput sa indoaie la antena aia de ziceai ca face dragoste cu ea nu ca o regleaza.

Si, ce sa vezi? Deodata antena s-a rupt (asta era calare pe ea ca o maimuta) iar tipul a cazut in gol de la etajul patru. Dupa cateva minute s-a ridicat (nu ne-a lasat sa-i acordam primul ajutor) si s-a tirat sprinten spre casa. Dar stati, asta nu e tot! El vroia cu tot dinadinsul sa se intoarca la antena lui asa ca nu a intrat in casa scarii ci s-a apucat sa escaladeze fatada cladirii insa a fost oprit la timp.

Stiu ca story-ul pare incredibil si daca va povesteam nebunia asta nu m-ati fi crezut vreodata, ma bucur ca am filmat totul!

Update: Actiunea se intampla in Rusia, acolo unde traiesc tot felul de nebuni. 🙂  Si exact cum am mai zis si in alte dati, betivii au un inger pazitor al lor. Urmariti imaginile daca nu ma credeti:

[flv]http://www.youtube.com/watch?v=cyUg2MxNR4w[/flv]

bullets

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *