Categories
chestii

RObotzi.S01.Ep6.Paralele

MO si F.O.C.A. va asteapta pe http://creativemonkeyz.com/robotzi/

Satui de atatea romanisme si de faptul ca conationalii nostri internauti distribuie pe internet copii ale muncii lor (si-si fac reclama la camioane – p’asta nu prea am inteles-o), baietii de la CreativeMonkeyz s-au decis sa opreasca difuzarea serialului pe canalul lor oficial de Youtube. S-au mutat pe cont privat pe Vimeo si fac embed direct lpe site-ul personal, un lucru bun – parerea mea –  munca lor trebuie rasplatita si in acelasi timp protejata.

Asa ca gata cu prostiutele, bagati la favorite pagina asta si nu uitati: in fiecare joi, la fel ca pana acum, un nou episod va vedea lumina zilei.

Update: eu astazi va pot oferi spre citire un articol interesant din Romania Libera – un interviu cu creatorii RObotzilor –  link.

Later edit: Din pacate, asa cum anticipam, le-a cam picat site-ul.

LLE: Episodul 6 e mai jos (pana una-alta) 😀 [thx to andrei crivat]

Si manifestul baietilor:

19 replies on “RObotzi.S01.Ep6.Paralele”

bravooooo!!!!!!

un singur lucru pt echipa!!

sper sa nu va dati si voi cu acea chestie numita tv
mult noroc:)

tare episodul 🙂

dar la faza cu youtubeul, chiar daca ii inteleg si au ales bine, tot n-au rezolvat nimic.

sau ei cred ca doar de pe youtube se poate (re)uploada pe acelasi youtube?

ehh, cei ce indragesc serialul vor ajunge in cele din urma sa-i viziteze doar pe site-ul lor. Garantez. Si eu il iubesc pe Mos Craciun si indiferent cate versiuni nereusite ma viziteaza in fiecare an, tot in Laponia stiu ca traieste. Ceva de genu’…. 🙂

bullets-ule….apropo de mos craciun, o stii pe aia cu: “The Bermuda Triangle got tired of warm weather. It moved to Alaska. Now Santa Claus is missing”….deci anul asta nu-l astepta 🙂

@costy
sorry dar ai net de kko

am vazut instant tot
nu e nicio problema cu gazduirea

long live creativ monkeys

@che, nu cred ca internetul meu este problema ci ora la care am incercat sa vizualizez clipul.
Una e sa fii singurul pe site-ul lor si alta e sa fie cateva sute in acelasi timp, si toti vor sa vada acelasi filmulet.

Aseara era dezastru, toata lumea cauta sa vada episodul 6. Intre timp baietii si-au reparat site-ul si se pare ca totul a revenit la normal.

Le vor fi “furate” in continuare videourile, ca asa e pe la noi p-acia… singurul lucru pe care il vor reusi este sa le pice site-ul in fiecare joi-vineri… asa ca decat sa te bati cu romanu, mai bine il lasi in durerea lui….

Salut! Oare faza cu reclama la camioane se refera cumva la chestia asta pe care am gasit-o pe un cont clonat dupa al lor, ceva super asemanator cu CreativeMonkeyz? [removed]
Ma gandesc ca au vrut sa spuna voalat camioane si sa nu zica direct Volvo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *