Topul bloggerilor cu cea mai mare vizibilitate

Azi, in cadrul evenimentului Social Media Summit editia de Iasi, revista Biz a anuntat rezultatele Topului bloggerilor si conturilor de Twitter din Romania, pe regiuni. Acest clasament a fost realizat de Zelist si surprinde  evolutia blogoseferei si twittosferei din Romania in lunile noiembrie 2010 – ianuarie 2011.

Esantionul reprezentativ de studiu a fost de 4178 bloguri, care insumeaza peste o treime din totalul posturilor publicate în 2010 si toate conturile romanesti de Twitter existente la 15 februarie 2011.

Asa cum v-am obisnuit – adica tot intarziat – va fac cunoscut faptul ca Revista Biz a dat publicitatii zilele trecute (in cadrul Social Media Summit Iasi) un nou top realizat in colaborare cu ZeList si anume: Topul bloggerilor cu cea mai mare vizibilitate. Nu vreau sa ma laud (nici nu prea am cu ce) si nici nu intru in alte detalii, ii las pe specialisti sa o faca, vreau doar sa va anunt faptul ca fulgerica.com este pe locul 7 in Transilvania iar contul meu de Twitter (puteti da un follow, nu musca) se situeaza pe locul 10 (tot in Transilvania).

Peste 3 milioane de români citesc bloguri. Chiar daca s-a crezut ca multi vor abandona blogurile pentru Facebook, asa cum s-a intâmplat in 2009 in favoarea a ceea ce devenea fenomenul Twitter, evolutia de anul trecut a blogosferei demonstreaza contrariul. Blogosfera este in continuare pe val.

Puteti vedea toata analiza din revista Biz aici.

Si daca tot se vorbeste de influenta in propozitie, ia sa va influentez eu un pic rugandu-va sa scrieti mai jos ce parere aveti despre blogul asta. Poate merit si eu niste laude sau – cine stie – niste critici. Dar inainte sa ma vorbiti de urat vreau sa va mai zic inca o data ca acest blog s-a nascut (in 2006) din pasiunea purtata acestui minunat tool numit si “Internet”  – cu care lucrez inca din ’98 –  iar tot ceea ce se petrece pe aici se reproduce intr-un cadru numit “timp liber”. Multi dintre voi stiu ca muncesc foarte mult, sunt mai tot timpul stresat de timp – de aici si posturile telegrafice –  si ca o concluzie personala: nu am mai fost la oftalmolog de vreo doi ani, e cazul sa o fac.

No, gata cu bocetele, e cazul sa ma apuc de schedulat articolele de maine iar pe voi va las sa comentati pe aici. Noapte buna!

Update: Nu uitati, blogul asta exista in online pentru a va descreti fruntile si a va face sa uitati de grijile zilnice iar 95 % din articolele de aici prezinta doar lucruri pozitive. 😉 Poate tocmai din acest motiv nu ati auzit vreodata sa am vreun conflict cu alt blogger sau sa fiu vorbit de urat. Pai cum sa faca asa ceva? E ca si cum cineva s-ar lua de  Mos Craciun. Ar avea motive? 🙂

Peste 3 milioane
de români citesc
bloguri. Chiar dac`
s-a crezut c` mul]i
vor abandona
blogurile pentru
Facebook, a[a cum
s-a \ntâmplat \n
2009 \n favoarea
a ceea ce devenea
fenomenul Twitter,
evolu]ia de anul
trecut a blogosferei
demonstreaz`
contrariul.
Blogosfera este \n
continuare pe val.
DE LOREDANA S~NDULESCU

bullets

16 Comments

  1. Blogul asta e pilula de veselie a fiecarei zi. Pe drept cuvant pot spoune ca e bine ca ai articole in fiecare zi. chiar daca sunt scurte, sitm ca e ceva care ne va face sa zambim zilnic. frumos blog. 😀

  2. Eu cred ca am intrat prima data pe blogul tau prin Septembrie. De atunci sunt fidel :). In pofida a ceea ce spui tu, ca intarzii cu articole, farmecul e ca postezi tot ce-i nou (de aici si numele cred: Fulgerica- la fel ca fulgerul, rapid, etc) 😀

    Sa ne auzim numai de bine.!

    P.S. Chiar ca nu am vazut sa apari in conflicte, ceea ce ma bucura.

    Te salut.!

  3. Paulica. Io ti-am mai zis . Nu esti blogher si asta basta. Daca erai cu adevarat blogher , locul I te pashtea 🙂
    Felicitari :*

  4. Felicitari, asta daca intr-adevar crezi ca acest clasament reflecta realitatea din blogosfera romaneasca.

  5. Felicitari fulgerica. Fuck the charts, you’r better! Suntem multi in partea asta a ecranului care te urmarim. Nu odata mi s-a intamplat scenariul:
    “-uite faza tare: fulgerica.com/…”
    “-am vazut-o, e de ieri”

  6. Bullet-ule – io cre’ ca te citesc chiar de prin 2006 – deci – ‘nough said 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *