bullets

12 Comments

 1. De cacao…chiar ca mai bine plange copilul….saracul, daca din burtica a auzit infectii deastea!

 2. Antheea – Terapia cu Mozart se aplica doar prin fermele de vaci. Ajuta la calitatea laptelui. 🙂

 3. Ha. Ce vaci culte 🙂 Auzisem ca si plantelor le place muzica clasica 🙂

 4. Gusturile muzicale “e” subiective.
  Daca un gen de muzica trezeste anumite sentimente anumitor persoane, acele persoane o sa asculte genul respectiv de muzica si il vor considera placut si chiar de calitate. Daca altui grup de persoane nu ii transmite nimic, automat vor cataloga muzica respectiva drept ‘gunoi’, ‘manea’, ‘satanisme’, ‘prostitutie muzicala’.
  Cel mai plauzibil exemplu si cel mai des intalnit e acela cu piesele asociate cu diferite perioade si persoane din viata unui om [exemplul cel mai des intalnit: Cargo – Aproape de voi – multi amici cand aud piesa isi aduc aminte de X sau de Y care o murit si i-au pus piesa la inmormantare, piesa pe care eu, personal o consider foarte optimista si perfect ok].
  Degeaba te declari ascultator (a se citi “auzitor”) de muzica clasica, daca iti lipseste cultura. Simpla auditie a unei piese nu schimba cultura unui om si nici nu o influenteaza, daca nu exista interes pentru ce se aude, respectiv asculta.
  Si pruncu’ e genial. (daca ma bag aiurea in discutie, imi pare rau, imi dadeam cu parerea.)
  …un ascultator/’auzitor’ de metale spurcate.

 5. ala nu arata copil calm dupa, ci doar super stresat

  si nu cred ca e acasa, la munca pare sa fie dupa Cisco-ul (telefonul) de pe birou

 6. Ce fain se vede cat de mult ii place tatalui! Normal ca i-a transmis asta si copilului

 7. cum un bun amic de-al meu spunea, un hater al rock_ului (ca unii comentatori de pe aici) nu poate fi decat un cocalar/manelar/pitipoanca! daca un gen de muzica te depaseste, macar nu comenta aiurea sa se vada cat esti de “pe langa” ca te faci de cacao 😉 Cheers!

Comenteaza: