Oana Zavoranu in Playboy

In editia din aceasta luna a revistei Playboy, o putem admira pe Oana Zavoranu in ipostaze foarte sexy, inspirate din filmul “Exorcistul”.

Zavoranca in Playboy.Hmm, am trait s-o vad si p’asta, oare cati sadici asteptau acest moment? 😀 Umbla vorba ca onorariul vedetei s-a ridicat undeva la 20.000 euro (acum are bani de divort?). Altii zic ca a facut-o gratis (Dan-Silviu Boerescu – bucatarescu.ro).

bullets

16 Comments

  1. Lasă măi să se mai simtă şi ea sexy să-i mai treacă din supararea cu divorţul.

  2. Are si ea fanii ei 🙂 care nu considera ca arata rau, din contra …

  3. daca Oana ar fi pozat in alta tara sigur era apreciata pentru frumusetea ei,dar asa a pozat in Romania si iata rezultatul.Daca nici Oana Zavoranu nu mai este o femeie frumoasa…atunci oare cine mai este?!

  4. Antonia, Andreea Raicu, Monica Barladeanu, Gina Pistol etc etc. Sunt multe mai Liviule. Oana Zavoranu e naspa! NASPA!

  5. DRAGA MEA! AVEAM ALTA IMPRESIE DESPRE TINE INSA SE PARE CA REUSESTI PIC CU PIC, SA NE DEZAMAGESTI PE TOTI. MAMA TA ESTE BOLNAVA, NU TE MAI ARE DECAT PE TINE IAR TU NICI MACAR NU MERGI SA O VEZI PENTRU AI ALINA CATUSI DE PUTIN SUFERINTA SI DURERILE POATE TRUPESTI, POATE SUFLETESTI. AR PUTEA MURI IN ORICE CLIPA SI NU-TI DORESC SA TRECI PRIN ASA CEVA! E CUMPLIT SA RAMAI SINGUR PE LUME, FARA CEI APROPIATI! BINEINTELES ACEST LUCRU ESTE VALABIL DOAR PENTRU CEI CARE AU SUFLET SI INIMA IN EI CU ADEVARAT! PACAT OANA STII CAND ITI VEI DA SEAMA!? ATUNCI CAND VEI AJUNGE DE VARSTA DOAMNEI SI VEI INTAMPINA SI TU SUFERINTE! EU NU AM DECAT 29 DE ANI SI IMI ESTE FROAZA SA MA GANDESC DOAR CACI DEJA MA TRE4C TOTI FIORII. PACAT PENTRU SITUATIILE ACESTEA DINTRE VOI DEOARECE IN LUMEA ACESTA TRAIM DOAR O PERIOADA APOI MERGEM FIECARE IN ETERNITATE IAR ACOLO BANUL SAU BANII NU MAI AU NICI O VALOARE! EU IN LOCUL TAU M-AS GANDI MAI BINE CACI S-AR PUTEA CA LA UN MOMENT DAT SA REGRETI SI NICIODATA NU SE STIE! AH SI APROPO SI EU SUNT TOT GEAMAN CU ASCENDENT CA AL TAU DAR CA TINE NU AS PUTEA FI NICIODATA ATAT DE CRUDA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *