Nu sta niciodata in spatele unui avion cu turboreactor

Right smack in the middle of the jet blast from a departing Insel Air MD-82 at St. Maarten’s Princess Juliana Int’l Airport (SXM)! This was one of the stronger jet blasts during my visit. Everyone’s belongings were blown well into the water and if you listen closely at the end you can even hear a car alarm that started sounding as a result!

Nu de alta dar ti s-ar putea intampla lucruri nu tocmai placute. Spre exemplu, uitati-va la bietii oameni din imaginile de mai jos. Stateau si ei la un mic si-un gratarel pe plaja cand s-a intamplat asta:

Intr-adevar Juliana e un loc interesant prin prisma locatiei unice – gardul peste care trec avioanele are doar 1.40 m inaltime, nu ai nevoie de scara. Din punct de vedere strict aviatic cred ca spotting-ul la Heathrow, Narita sau LAX este mult mai interesant.

In total intr-o zi buna vezi cam 10 jet-uri aterizind. Senzatia e oauuu nu zic nu, dar dupa un timp ai dori sa vezi si altceva. Anyway cu prima ocazie ma voi intoarce acolo pentru St Maarten este locul ideal in care iti poti petrece o saptamina de vacanta… asta bineinteles daca nu te deranjeaza zgomotul avioanelor care decoleaza la 50 de metri de hotelul unde stai.

Update: cateva cuvinte despre aeroportul cu pricina gasim aici.

bullets

7 Comments

  1. Funny dar in mod normal nu cred ca ar trebui sa lase turistii pe plaja respectiva.:)

  2. Aia care cascau gura nu cred ca erau la prima “aventura” de acest gen. Da, le plac senzatiile tari 🙂

  3. Yup, cum zice Costy, lumea cred ca se aduna acolo pentru senzatii tari, sa fie-mpinsi spre apa, alea alea.

    Naspa jet, nu a dat jos sutienul tipei 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *