O chiuveta insetata

Se pare ca las rusi chiuvetele functioneaza fix invers. Priviti:

Update: Chiuvetele astea, nu stiam ca asa se incarca! Faza asta imi aduce aminte de bancul de la sfarsitul postului. 🙂

O pereche îşi petrece vacanţa de vară la mare. El pe plajă, ea la nudişti. Dupa cîteva zile, ea îl convinge cu greu să vină şi el, pudicul, şi să se dezbrace. Seara, însă, dezastru, cumplit… Cum nu era bronzat deloc în regiunea pubiană, s-a prăjit încît se părea că şi-a ratat vacanţa.
– Dragul meu, îi spune consoarta, nu dispera, ştii foarte bine că pentru arsuri e foarte bun iaurtul, aşa că mîine te rog să-ţi cumperi un pahar şi să te dai cu el.
A doua zi pe plajă, tot la nudişti, tipul cu p**a în pahar (probabil de aici şi vorba). Dupa cîteva ore, observă că o gagicuţă îl fixează continuu şi, supărat, acesta merge şi o întreabă:
– Ascultă, domnişoară, deja mă simt prost că mă fixezi de atîta timp… de ce mă fixezi numai pe mine de parcă n-ai mai văzut p**ă, uităte-n jur, peste tot p**e cîte vrei…
– Domnule, p**e am văzut cîte vrei, dar niciodată n-am vazut cum se încarcă…

bullets

12 Comments

  1. Pingback: Cum se încarcă
  2. ‘In Soviet Russia, faucet drinks from you!’

  3. S..a oprit hidroforul, apa retraganduse din conducata face vid absorbind apa. La filtru de cafea care are stutul de evacuare pe capac, dupa ce refuleza cafeaua,puneti un pahar cu apa la stut, cand filtrul incepe sa se raceasca, va absorbi apa. Metoda folosita in negura comunista, apa trecand prin zat, in presou, prindea culoare si putin gust. Se chema piss wasser!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *