Anunt angajare: Se cauta coprezentatoare TV

Chiar daca v-am obisnuit cu astfel de titluri care ascundeau pana acum tot felul de chestii amuzante trebuie sa va specific chiar de la inceput ca acest anunt este cat se poate de serios. Cateva detalii importante inainte de a trece la enuntarea anuntului propriu-zis:

– in aceasta toamna, in grila uneia din televiziunile romanesti veti gasi o emisiune de divertisment care o sa vrea “sa bata la fund” pe toata lumea – cum s-ar zice. 😀
– nu am voie sa va dezvalui niciun detaliu despre ceea ce “vi se pregateste”. 😉
– pentru ca vor exista carcotasi care se vor trezi sa intrebe “ce fel de televizune serioasa foloseste un e-mail de Yahoo?”, veti gasi in anunt o adresa de e-mail – facuta cu ajutorul acestui serviciu gratuit de mailing – tocmai datorita celor spuse mai sus si anume: mister total. 😀

Iar acesta este anuntul:

“Se cauta coprezentatoare tv, care sa indeplineasca urmatoarele: sa fie demential de frumoasa, sa fie foarte smart, sa fie voluptoasa pana la plus infinit, sa fie naturala (exclus silicoane), sa nu stie ce inseamna cuvantul “inhibitie” si sa nu depaseasca – pe tocuri – 1,80 m inaltime. Interesate? Trimite-ti un CV si cele mai bune poze ale voastre la castingteleviziune@yahoo.com. Mai multe detalii puteti obtine apeland 0749.112.770.”

In plus fata de asta trebuie sa va mai spun ca nu conteaza culoarea parului (asta nu inseamna ca nu poate fi blonda 😀 ), culoarea ochilor si altele asemenea. In cadrul proiectului (show de divertisment) care va incepe sa ruleze la tv din aceasta toamna, se vor juca scenete pe baza unor scenarii scrise. Din acest punct de vedere asistenta ideala ar trebui sa aiba aplecare si catre actorie. Daca are pregatire in acest domeniu, cu atat mai bine. Daca nu are, dar e sigura ca poate interpreta un rol, pana la lansarea emisiunii, va merge alaturi de ceilalti doi coprezentatori la cursuri de actorie.

Cam atat.

Repet, daca aveti intrebari sau nelamuriri apelati cu incredere modalitatile de contact enumarate mai sus (e-mail sau telefon).

Succes candidatelor! 😉

Update: apreciez daca dati un Like/Recommend acestui post.

 

bullets

6 Comments

  1. Ai recomandat Anunt angajare: Se cauta coprezentatoare TV — fulgerica’s blog

  2. Le-ai folosit pe fetele de la Girls Generation ca imagine :))
    Sunt curioasa in legatura cu emisiunea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *