Asa se aplica legea in Rusia

As vrea sa urmariti cu atentie imaginile urmatoare si sa-mi spuneti ce anume vedeti diferit la acestea. Cele doua filmari prezinta acelasi caz –  o diferenta vizibila este ca unul se intampla in Romania iar celalalt in Rusia – soferul unei masini refuza sa opreasca la cererea agentului de Politie.  😀

Update: Si pentru a trezi totusi curiozitatea celor nerabdatori –  politistul rus trage cu arma in rotile celui care nu vrea sa opreasca iar polististul roman este luat pe capota de catre soferul roman.

[al doilea material este preluat de pe trafictube]

bullets

5 Comments

  1. mai e o diferenta clara: daca la romani politistul ar trage in rotile masinii smecherasul sau smecherasa de la volan s-ar inmuia imediat si ar deveni mielusel instant… asta pentru ca la noi tupeul e generat de toti pulifricii.

    la rusi in schimb situatia e total altfel, proportia de sariti de pe fix, violenti din trafic fiind mult mult mai mare; cu atat mai mult respect pentru politistul rus care nu numai ca l-a oprit dar nici nu s-a panicat cand a iesit dulapul din masina.

  2. Când un străin (din vest, să zicem) este oprit de poliție scoate imediat actele.
    Când un balcanic (din România, să zicem) este oprit de poliție scoate imediat telefonul…

  3. Politia Locala = 0, daca era de la Politia Rutiera , iti zic eu ca scoatea ca’l articula pe ala.

  4. macar aia au curaj sa scoata arma la noi daca cumva din greseala scoate arma se gandesto omu aaaaaaai 8 ore de rapoarte 5 de explicat dece ai scos arma 2 de explicat dece n-ai tras foc de avertisment si mai sunt si altele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *