Dirty Jobs: Cum sa masturbezi un elefant

The animal will be stimulated internally to collect its sperm. First of all, the intestine must be cleaned.  Artificial stimulation of the animal does not produce large quantities of sperm. Each drop must be retrieved quickly. The sample is immediately sent to the neighboring laboratory.

Astazi se pare ca e ziua subiectelor pe tema “cum sa…”. Daca sunteti fanii celebrei emisiuni de pe Discovery atunci sunt sigur ca sunteti familiarizati si obisnuiti totodata cu astfel de subiecte.

Care din rolurile prezentate mai jos vi se pare mai riscant? Cea de colector sau cea de stimulator? 😀

(neaparat cu sunet)

bullets

13 Comments

  1. Cateodata, oamenii sunt prea implicati in viata animalelor. Exemplu clar este cel de mai sus. Mi se pare prea ciudata si bolnava toata treaba asta

  2. Asta n’ar fii trebuit sa fie pentru cei care au 18+?oricum ii cum zice Antheea..ciudata si bolnava treaba asta.

  3. “The animal will be stimulated internally to collect its sperm.” – Masculii elefant sunt bixesuali ? :))

  4. Filmuletul asta m-a pus rau pe ganduri.
    Oare ingrijitorul respectiv are o norma minima sau ceva? 🙂 Daca nu colecteaza suficient de mult lichid il concediaza ? Sau poate triseaza si completeaza de la el …

    Ma intreb cum decurge un interviu pentru astfel de job.
    “Buna ziua..Ati mai facut pana acum fisting unui elefant ?”
    “Nu, dar am incercat cu un ponei cand eram mai mic la tara.”
    “Perfect ! Sunteti angajat .”

  5. În cartea de muncă a unui astfel de “colector” ce scrie oare ? Fiul/fiica lu ăsta cum se laudă la școală ? “Tata e cel mai tare, face masaj cu finalizare la elefanți”.

  6. Ce e măi cu picurăturile alea :)) ? La mărimea lui mă aşteptam să facă duş oamenii ăia =)) Eram pregătit să spun că e periculos să fii colector, că e posibil să te împuşte =)) Elefantule, m-ai dezamăgit :))

  7. SS, ii este stimulata prostata in mod direct! “Punctul G al barbatilor se numeste de fapt punctul P si se refera la prostata, localizata in peretele din fata al peretelui anal. Acesta glanda cat o aluna este responsabila de erectiile barbatului, de orgasm si de ejaculare.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *