O grandioasa cerere in casatorie

Justin Davis, a former Lompoc and Santa Maria resident, proposed to his girlfriend, Nikki Marquez, in front of hundreds of people, plus or minus the 10.8 million people watching on television.

The proposal was the subject of the 31st March 2011 premiere of the Fox reality show “Mobbed,” hosted by comedian Howie Mandel.

Nu stiu ce se intampla, de la o vreme e plin internetul ce contin cereri in casatorie care mai de care mai spectaculoase. Intr-o alta ordine de idei, trebuie sa intelegem cu totii ca americanii stiu sa faca show. Priviti:

Bonus – Arta:

bullets

17 Comments

  1. ce vaca grasa.. in Romania n-ar lua nimeni de nevasta asa un patrat

  2. sa speram ca 150 000 de views sunt de la barbati ca daca vad femeile asa ceva, o cerere la un restaurant sau orice altceva o sa para nimic

  3. Cat sirop…..cata impresie….ce greata am :)) Dar de ce ai face asta?Un sg motiv pot sa vad aici….sa crape de ciuda prietenele miresei :)) “Du-te tu Mimi,ai vazut ce cerere in casatorie a avut Niki,nu ca aia a Maricicai,cand fraieru i-a pus inelul in prajitura si ea l-a mancat” =))

  4. Cati copii infometati puteau fi hraniti cu banii care i-au cheltuit cu excesul acesta de grandomanie tipic american???

    Se pot face chestii simple si intime de 100 de ori mai romantice decat “bashina” asta americana.

  5. @ Marius Bulzan

    Tu de ce-ti mai platesti factura la internet? Nu stii cati copii infometati ar avea nevoie de banii pe care tu ii consumi?

  6. @hhh

    Daca tu pui semn de egalitate intre factura mea de internet si spectacolul asta de prost gust inseamna ca ori ti-ai pierdut sistemul de valori ori esti idiot(oata).

    Tind sa cred si eu ca esti femeie, iar in acest caz titulatura de idioata cade, pentru ca vine la pachet cu genul.

  7. Vine la pachet cu genu? :))
    Stimabile sa nu uitam ca individu din filmulet e ” genul ” tau. Asa ca BESHI!
    Si daca tot ti-e mila de copiii infometati, ai incercat sa-i ajuti cu ceva, sau doar gura e de tine? Ce usor va e sa aruncati vorbe… mai ales fara sa le ganditi 😉

  8. @Marius Bulzan
    de ce ai impresia ca sau cheltuit foarte multi bani, clar sunt multi bani, eu nu vad decat multi oameni care danseaza si cateva lumini, ca la un concert etc etc.

  9. @Marius Bulzan..da, spectacolul e de prost gust, insa nu judeca din alte privinte. copii infometati au fost si vor fi intodeauna si sunt sigur ca nici tu nu ai facut mare lucru pentru a-i hrani. Nu stiu ce titulatura vine la pachet cu “genul” tau, si nici nu ma hazardez s-o ghicesc. Cred ca esti un gen aparte…

  10. Am starnit egouri? Va simtiti? :))

    Multumesc pentru “aprecieri” 🙂

    S-o luam pe rand:

    @11:31 – Tocmai asta am condamnat: grandomania americana- bani aruncati in vant pe cacaturi! Ti se pare ca am laudat actiunea grasunului? Esti obosit(a)! Somn!

    @NuDa – crede-ma ca s-au cheltuit zeci de mii de dolari. Mai priveste odata spectacolul jenant si vei observa altceva in afara de dansatori: recuzita, tehnologie, spatiu public… crezi ca astea vin pe gratis doar pentru ca doi amorezi vor sa arate lumii ca ei au inventat dragostea? Si apropo: orice concert costa MULTI bani daca tot ai facut comparatia!

    @1:09 – o noua comparatie idioata. Eu nu ma pot compara cu o companie gen CNN, ABC, NBC. Numai una de GENUL mentionat de mine poate face afirmatii “destepte” de genul : “nici tu nu ai facut mare lucru pentru a hrani copii”. Cand o sa am banii celor de la NBC, CNN, ABC, etc, voi hrani mai multi copii ca tine.
    Multumesc pentru ca ma consideri un gen aparte. 🙂 Chiar sunt!

    PS: Nu ma supar daca ma numiti mitocan, fetelor! 🙂
    Hai mai spumegati! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *