Povestea cautatorului de RCA Ieftin

(P) Vine o vreme in viata oricarui sofer cand taman atunci cand se simte mai bine si-si numara banii pusi deoparte pentru distractia de weekend este sunat de broker-ul lui care-l anunta: “vezi ca peste doua zile iti expira asigurarea la masina”. Primul gand ce-i trece prin mine? “Pfffff, deja a expirat?”. Zic asta pentru ca alte griji nu are, ce-si doreste pe moment este sa rezolve cat mai rapid problema iar pentru ca acest lucru sa se intample are nevoie de o relatie stabila cu un agent de asigurari serios, rapid si de incredere.

Daca ai nevoie de un RCA Ieftin , iti recomand cu caldura www.rcaieftin.net . Pe o piata deja saturata in care asiguratorii se intrec in oferte, cei de la RCA Ieftin demonstreaza clientilor sai ca nu este chiar atat de greu sa gasesti cel mai ieftin RCA. Printr-un simplu calcul oricine afla tarifele tuturor societatilor de asigurare de pe piata (BCR Asigurari, Ardaf, Astra, Generali, Uniqa, Euroins, Asirom, Carpatica Asig, Euroins, Allianz Tiriac, Groupama, Abc Asigurari) iar dintre toate acestea poti alege un asigurator conform preferintelor tale. La cateva minute dupa efectuarea comenzii cei de acolo te contacteaza telefonic dupa care primesti o copie a politei RCA pe email de care te poti folosi pana intri in posesia originalului prin curierat rapid.

Trimit oriunde in tara in aproximativ 24 h suportand de cele mai mult ori ei tariful acestuia sau unde este cazul, o mare parte din el. In cazul in care ai nedumeriri iti pun la dispozitie pe site o lista foarte utila cu intrebari frecvente, iar daca nu gasesti raspunsul la intrebarile tale poti folosi serviciul “Suport Online” . De asemenea, pentru clientii vechi exista posibilitatea pe prima pagina sa-si calculeze tariful RCA in doar cateva secunde cu seria sasiului. Si ce-i mai fain la ei e ca intotdeauna, pe langa RCA, in plicul cu originalul gasesti mereu ceva util in plus.

Cu o experienta de peste jumatate de deceniu de activitate in domeniu, iar pe online, de aproximativ un an si jumatate cei de la RCA Ieftin au dovedit ca fiind la nivelul asteptarilor
clientilor sai, astfel ca recomandarile clientilor de pe site sunt mai mult decat pozitive. Fapt: de cand s-au extins pe online, site-ul a inregistrat peste 650.000 de vizitatori, un lucru greu de ignorat.

Ceea ce ne deosebeste de competitorii nostri este implicarea noastra in cazul fiecarui client in parte si adaptarea serviciilor noastre in mers la nevoile particulare ale acestuia. Le multumim tuturor clientilor care ne-au apreciat eforturile si celor care au apelat la noi si a doua oara cu incredere.

Iata ca, de la idei mari, se dezvolta companii mari, incet dar sigur, si in felul acesta se mareste si portofoliul de clienti multumiti.

bullets

5 Comments

  1. cum adica nu intelegi? oamenii aia platesc ca aceste articole sa fie publicate pe blogurile/site-urile cu trafic mare pentru a atrage clienti.

  2. Acum poti sa iti cumperi RCA si de pe telefonul mobil, cu aplicatia gratuita i-Asigurare pentru iPhone si Android.

  3. este o paine destul de mare pe nisa asta si fiecare site incearca sa se promoveze cat mai bine pt a avea o felie cat mai mare .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *