Metzingen, Stuttgart

Acest vechi oras svabesc este denumit si Mecca vanzarilor produselor direct din fabrica sau Factory Outlet Stores prescurtat FOCS, si se afla la 30 km de Stuttgart, in splendida vale Erms. Spre deosebire de marile orase in Metzingen magazinele de desfacere ale fabricilor sunt situate intr-un decor ce caracterizeaza pe deplin personalitatea orasului si sunt foarte accesibile ca locatie. Un mare avantaj pentru cumparatorii care aleg sa achizitioneze produse din magazinele fabricilor il constituie reducerile mari de care beneficiaza la articolele unor branduri de renume. […]

Ofertele magazinelor indeplinesc visul oricarui iubitor de shopping: articole de calitate ale unor branduri celebre si cu traditie in aceasta industrie, moda tinereasca , produse de exterior si de interior toate la reduceri semnificative (de la 30% pana la 80%).

La ora la care cititi acest post eu sunt in drum spre Metzingen – Outlet City, un orasel interesant din apropiere de Stuttgart. Voi sa fiti cuminti, sper sa am timp sa va impartasesc o impresie, doua. Daca nu, ne vedem in cateva zile.

S-a auzim numa’ de bine.

bullets

3 Comments

  1. Am venit de 2 zile de acolo. 🙂 Tipa care vinde inghetata pe acolo pe undeva prin centru e o romanca din Medias. Spor la shopping.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *