Categories
chestii

Rachel Crow -The X Factor

Rachel Crow singing ” If I were a boy” by Beyonce . The X Factor boot camp audition, FOX Tv. Find out who will make it through “boot camp” and earn a place in one of the four categories: young guys,youg girls, older singers and groups.

Vreti sa vedeti cum arata un artist nedescoperit dar si un show adevarat marca X-Factor (nu de alta dar cel de pe A1 e apa de ploaie)? Atunci va invit sa urmariti imaginile de mai jos (daca o vedeti pe Beyonce ascunsa plin public atunci sa-mi dati de stire):

8 replies on “Rachel Crow -The X Factor”

Cand auzi romania tragi apa ! se pare ca aici in romania nu sunt oameni capabili de nimic inafara de senzational normal …..

aceasta fata este pur si simplu incredibila pe langa faptul ca are in spate o poveste incredibil de trista ea sa nascut dependenta de cocaina din cauza mamei naturale… fiind adoptata 6 luni mai tarziu de actuali parinti care sunt de culoare alba… canta extraodinar de bine avand o voce superba… si o fire foarte vesela si plina de viata… daca vreti sa o vede-ti … x factor usa.com…. a ajuns in finala de 5… avand mari sanse sa castige primul loc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *