Rachel Crow -The X Factor

Rachel Crow singing ” If I were a boy” by Beyonce . The X Factor boot camp audition, FOX Tv. Find out who will make it through “boot camp” and earn a place in one of the four categories: young guys,youg girls, older singers and groups.

Vreti sa vedeti cum arata un artist nedescoperit dar si un show adevarat marca X-Factor (nu de alta dar cel de pe A1 e apa de ploaie)? Atunci va invit sa urmariti imaginile de mai jos (daca o vedeti pe Beyonce ascunsa plin public atunci sa-mi dati de stire):

bullets

8 Comments

  1. Cand auzi romania tragi apa ! se pare ca aici in romania nu sunt oameni capabili de nimic inafara de senzational normal …..

  2. aceasta fata este pur si simplu incredibila pe langa faptul ca are in spate o poveste incredibil de trista ea sa nascut dependenta de cocaina din cauza mamei naturale… fiind adoptata 6 luni mai tarziu de actuali parinti care sunt de culoare alba… canta extraodinar de bine avand o voce superba… si o fire foarte vesela si plina de viata… daca vreti sa o vede-ti … x factor usa.com…. a ajuns in finala de 5… avand mari sanse sa castige primul loc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *