Se intampla in Romania

Cum se iese din parcare cand esti blocat

In imaginile de mai jos avem (inca) un mic exemplu care ne aduce aminte ca traim in aceasta minunata tara si ca convietuim intr-o societate civilizata alaturi de acesti cetateni minunati.

O rezolvare cat de cat simpla se impunea in cazul de fata si anume: un telefon scurt, venea Politia, ridica Loganul, amenda soferul iar SUV-ul putea sa iasa din parcare. Dar nu…

Romania – tara in care orice sofer e intotdeauna grabit. El e miezul, doar el se grabeste, restul sunt niste prosti care au degeaba carnet. Vai de cei cu Logane!

[via marlani.ro, thx to liviug]

bullets

18 Comments

  1. Pardon, in ce tara ai mai vazut tu o parcare cu Matiz langa Dacie 1300 si la 2 metri mai incolo un Logan?

  2. Au numere de bucuresti, pardon 🙂 Si se mai si vorbeste romaneste pe acolo, pardon 🙂

    Si meltenismu’ e la el acasa la Bucuresti, ca tot veni vorba, pardon 🙂

  3. nu e corect ce spui, ala care a parcat blocand pe cineva a gresit mai mult decat smecheru care si-a facut loc sa iasa. Ala cu loganu cand a parcat acolo nu sa gandit ca proprietaru jeep-ului s-ar putea sa aiba o urgenta si sa plece ? daca vreun copil de-al lui trebuia dus de urgenta la spital? cand iti lasi masina unde nu-i este locul risti sa patesti astfel de chestii … si eu cred ca as face la fel. daca altii nu au timp 5 minute sa caute un loc de parcare, de ce sa imi fac eu timp 20 de minute sa astept sa vina politia ?

  4. Este la piata Moghioros, sector 6, Bucuresti, in parcarea de vis-a-vis de Tip-Top.

  5. Alex, situatiile astea cu “ce-ar fi fost daca” se aplica in orice caz in RO. Recunosc ca de multe ori cand ma pun la coada la paine, dau la o parte toate gravidele, ma imping cu coatele in fetele pensionarilor obositi, ajung la tejghea iar apoi urlu: “Rapid, 2 franzele ca am copilu’ in masina si trebuie sa-l duc urgent la spital! Pazea!
    Fire’ati ai dreaq de pensionari, la ce va trebuie voua atata paine? Huoooo…..”

    ……….

  6. @bullets nu ai prins ideea. intrebarea la filmul de mai sus nu cred ca este “de ce nu a sunat la politie omu cu jeep-ul”, ci de ce a blocat omu cu loganu pe cineva, cand putea petrece inca 5 minute ca sa gaseasca un loc de parcare. si raspunsul este ca la durut in c*r. ei bine acum cred ca o sa il doara si la portofel

  7. Just, ala cu Loganu’ e de vina. Clar! Total de acord. Dar tu ai fi facut la fel, ai fi dat peste el? Daca ala cu Loganul era blocat de un SUV? Ala cu Loganu’ ar fi chemat Politia tocmai pentru ca masina lui e praf si cu cei 55 de cai nu ar putea da la o parte SUVu’?
    Amandoi sunt de vina, amandoi se grabeau. Ca asa-i la noi, toti se grabesc. Ba nu, toti cred ca ce fac ei e mult mai important decat ce fac restu’. Gresit!

  8. Nu cred ca a fost vorba de graba, locul din stanga lui era gol, putea face o manevra sa iasa de acolo, dar cred ca a vrut sa-i “atraga atentia” ca nu a facut ceva bine, sau cel putin sper asta.

  9. Se poate posta si pe altceva? Din afara nu se poate vedea vplay. 10x

  10. Daca tot a parcat aiurea, mai bine parca in spate la 1300, era mai in siguranta:D

  11. dar aia pe care i-a blocat cacatul cu SUV cand a scos masina cacatului celuilalt in strada, ce vina au? sau tot aia de a fi conationali cu cei doi idioti (unul cu logan siu unul cu toyota)?

  12. cu putina grija si multa atentie putea sa iasa , iar in acest caz trebuia chemata politia , amandoi au gresit ,iar daca avea o urgenta “cu copilul ” trebuia sa cheme salvarea . punct

  13. Va spun sigur ca e in romania, este chiar in Bucuresti in zona Parcul Drumul Taberei. Stau in zona si va pot garanta ca acolo este.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *