Inca una cu FedEx

The fedex guy just throws the items off the truck. Some of the items are fragile, like the moen box which is a MIRROR. Anyways this is from a year ago or so. You can turn up the volume and hear my dads narration. Don’t worry about sending this in to fedex, it already was and the guy got suspended and a new route. Its just funny stuff.

In urma cu doua zile postam faimosul (4,5 mil. vizionari) filmulet in care este filmat un angajat FedEx livrand in stil propriu un monitor. Intre timp oficialii FedEx l-au dat afara pe amarat si si-au exprimat oficial si scuzele. Insa astazi tocmai a fost re-descoperit online un alt filmulet care cu siguranta va deveni viral. O scena care-mi aduce aminte de o scena similara surprinsa de mine (doar pe retina, nu aveam camera la mine), protagonisti fiind doi angajati ai Postei Romane. Era 8 dimineata, iar ei livrau de zor (corect ar fi sa zic – descarcau) pachete dintr-o masina. Mai cu piciorul, mai cu efect, ce sa va povestesc? Exact ca tipul din imaginile de mai jos (filmul e din 2009, angajatul cu pricina a fost demis de multisor):

bullets

4 Comments

  1. La posta romana pachetele sunt aruncate cu ura.
    De la individul asta ar trebui sa invete angajatii ca nu-s decat niste pachete, nu trebuie sa depui efort sa le arunci…

  2. eu stau intr-un bloc ce are posta la parter si vad zilnic cum se descarca/incarca pachete , dar n-ai cum sa le zici ceva ca sunt toti neghiobii angajati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *