Un accident teribil

Владимирская область, Петушинский район, 24.02.12
ДТП.

Nu stiu cum faceti voi dar eu – neavand un SUV 4×4 – sunt destul de prudent in trafic si nu fortez atunci cand observ ca pe jos e un pic de gheata. Nu de alta dar am avut acum cativa ani un mic accident in care, franand intr-o zona cu gheata, m-am dus “sanie” tocmai in masina din fata. Au urmat cele mai teribile momente pe care un IT- ist obosit le-ar putea avea intr-o vineri seara, in drum spre casa. Cu mainile inghetate incercam sa desenez schita accidentului pe formularul de constatare amiabila, luni am avut parte de drumuri catre asigurator, acolo iar desene si rahatele. Timp pierdut!

Revenind la ce as vrea sa va prezint, astia cu masini puternice si invincibile, luati aminte din imaginile urmatoare si credeti-ma cand zic ca o masina scapata de sub control din cauza ghetii este cel mai mare cosmar al unui sofer, daca nu chiar ultimul:

bullets

10 Comments

  1. e clar trucaj facut in after effect. nu se poate ca o masina sa fie spulberata in halul asta, mai ales ca tirul nu avea cine stie ce viteza. parerea mea…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *