Reamenajarea unui apartament este intotdeauna un lucru dificil


Nu stiu cati dintre voi au trecut sau trec in prezent prin asa ceva insa eu va zic din proprie experienta: este extrem de greu sa parcurgi un plan bine stabilit atunci cand subiectul abordat este “reamenajare locuinta“.

Spre exemplu, legat de micul si frumosul meu apartament de doua camere,  am o gramada de idei si planuri care asteapta sa fie puse in aplicare. Ma chinui de aproape un an  sa imi termin de renovat livingul (momentan e tinut pe post de depozit) si de fiecare data sunt nevoit sa aman totul, motivul principal este lipsa de fonduri. Prin urmare sunt nevoit sa continui sa folosesc cu succes dormitorul pe post de living, imi inghesui oaspetii acolo, dimineata strangem canapeaua, seara o desfacem, o treaba grea treaba si totodata foarte disconfortanta. Atunci cand vorbim despre canapele un lucru e cert: nimanui nu-i prea “arde” de desfacut canapeaua atunci cand e foarte obosit si de abia asteapta sa se tranteasca in ea si sa adoarma rapid. 😀

Asa nu se mai poate! E timpul sa actionez , sa strang  din dinti, sa investesc in mobila de buna calitate si doar asa  in aceasta primavara sunt sigur ca voi reusi sa duc la bun sfarsit planul original (am sa fac tot posibilul). Am sa-mi renovez sufrageria, o sa mut canapeaua acolo, dormitorul va ramane dormitor –  va avea un pat matrimonial, o saltea confortabila, noptiere si multa, multa liniste. 🙂 Nu stiu ce gusturi aveti voi insa eu voi incerca sa ma orientez catre noul trend si ma refer aici la stilul minimalist, alternarea culorilor deschise cu folosirea unui mobilier simplu. Mobilierul minimalist se potriveste unui spatiu simplu, curat, aerisit si exclude orice ingramadire de obiecte, fara biblioteci imense  si nimic din ce ar putea  sa ofere  o senzatie de sufocare. Ma refer la asa ceva – Mobilier Living Donizetti – observati albul simplu ce decoreaza peretii, mobila nu foarte inalta, exact ce-mi doresc.

Acestea fiind zise va las sa-mi doriti mult succes si totodata va invit sa admirati apartamentul lu’ Criserb, un apartament care arata excelent din punctul meu de vedere.

bullets

5 Comments

  1. Degeaba, daca o sufragerie nu are bibelouri si mileuri… nu e sufragerie !.Valabil si pentru dormitor 🙂

  2. Adevarul este ca, mobila de buna calitate este esentiala. Trebuie sa ne gandim ca ne petrecem mai mult de 30 % din intreaga viata acasa, daca nu mai mult…

  3. Este adevarat, este extrem de important sa ai mobila de buna calitate, in conditiile in care mai mult de 30 % din viata ne-o petrecem acasa si o mare parte din aceasta perioada o petrecem in pat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *