Daca un prost trece pe rosu….

Car went through red light, hitting 2 girls in Russia
4/18/2012 Volgograd, Russia

….iar tu ai verde la trecerea de pietoni si iubesti viata, e bine totusi sa te asiguri ca nu da nimeni peste tine inainte sa te incumeti a trece strada.

Trei greseli pot fi suprinse in imaginile de mai jos (filmate pe 18 Aprilie, undeva in Rusia), toate acestea laolalta au condus la un accident teribil. Sper ca toata lumea sa fie ok, pe voi va las sa imi enumerati aceste trei greseli.

bullets

5 Comments

  1. 1. alearga ca proastele pe zebra
    2. nu se uita dupa maxi-taxi ala, nu au vizibilitate si de aia nu au vazut masina venind (acelasi lucru e valabil si pentru sofer)
    3. soferul masinii nu opreste la rosu, greseala evidenta. a fortat semaforul, boul ala cu maxi-taxi era parcat aproape pe zebra si nu a vazut ca desteptele alea alearga ca gainile fara cap.

  2. cu alte cuvinte… shit happens daca nu ai pic de creier…

  3. daca era un barbat si o femeie imi imaginam ca acesta o va oprii si se va asigura dar 2 femei alearga

  4. 1.Prima si prima vina o are soferul care a fortat semaforul.Pe langa asta legea spune ca la trecerea de pietoni…trebuie sa incetinesti pana la evitare oricarui pericol…chiar sa opresti sa te asiguri.
    2.Jegu ala cu microbuzu….pe ala l`as spanzura de coaie!Cum mm sa opresti acolo???
    3.Si moartele alea 2 unde dracu se cred??Pe stadion?Stai frate sa te asiguri si apoi treci.Sunt constient(din proprie experienta vorbind)..ca poate o fractiune de secunda nu esti atent la drum…si daca prinzi un hodorog care nu se asigura…pushcaria te mananca.

  5. DMX – ce mai corecta si completa explicatie. Bravo! Mai bine nici eu nu puteam explica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *