Povestea unei mame….

Mother’s Inspiring Video About Her Blind Baby Boy.

People ask her why she didn’t choose to abort her boy. They stare at both of them. They talk behind their back. But none of that matters because this mother knows that her boy is beautiful just the way he is.

…puternice.

Pe cealalta parte se afla mame care nu stiu sa aprecieze ce le-a dat Dumnezeu.

bullets

3 Comments

  1. sunt de acord cu tipa aia care a intrebat de ce nu l-a avortat. o sa fie dependent toata viata lui de maica-sa, cine stie cate probleme mai are in afara de lipsa ochilor, ea n-o sa aiba o viata a ei pentru ca o sa stea de capul lui sa-l ingrijeasca pana o sa moara, etc
    felicitari pentru ca si-a distrus restul vietii ei si al copilului si pentru ca e mandra de asta

  2. Esti retardat rau @adi. Preferi sa te nasti orb sau sa orbesti dupa cativa ani de viata? Sa stii ca vedeai si acum nu mai poti. Eu as prefera sa nu stiu cum e sa vad daca as fi orb. Christian va vedea mult mai bine decat noi ce se intampla in jurul lui. Se vor dezvolta toate celelalte simturi mult mai puternic. Fata lui nu poate fi operata prea curand, va trebui sa mai creasca. La o anumita varsta cu siguranta va face o operatie. El e sanatos, tu esti?

  3. Si daca…bebelusul se nastea perfect normal dar dupa cateva luni avea un accident in care isi pierdea vederea…cum era??Sarea cineva repede sa spuna OMOARA-L CA-I ORB!E greu…foarte greu sa iei o decizie in acest caz..si eu am un bebe de 1 an si nu va pot spune cum l-am pupat si cum i-am multumit lui Dumnezeu ca e bine sanatos dupa ce am vazut filmul pentru ca va spun drept nu stiu ce as fi facut si eu daca eram in situatia ei.Cred ca este intr-adevar o femeie puternica!Cat despre a doua “mama” asa ar trebui sa se poarte cineva cu ea toata viata ei de acum incolo…eventual ar trebui sterilizata ..pe viu!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *