Si a aparut Windows 8

Windows 8 este cea mai recentă versiune a sistemului de operare Microsoft Windows. Windows 8 extinde suportul pentru o plajă mai largă de dispozitive, incluzând, dar nelimitându-se la computere desktop, computere protabile și tablete, edițiile ce se pot executa pe aceste dispozitive depinzând de arhitectura procesorului sistemului: x86, x64 sau ARM [wiki].

Vineri a fost lansat oficial Windows 8, ultimul sistem de operare Microsoft. Dupa parerea multora Windows 8 nu este altceva decat Windows 7 …….+1. 🙂 Insa dupa parerea mea – uitandu-ma la noua interfata – putem vorbi despre o pierdere masiva a conceptului de multitasking sau a producerii de content, folosirea acestuia din urma fiind prioritara. Zic asta pentru ca am intalnit de-a lungul timpului (profesia imi e de asa natura)  oameni care de abia s-au putut adapta interfetei desktop prezente pana acum pe toate windowsurile aparute, va dati seama ce confuzi vor fi acum cand le pui un Windows 8 in fata?

Anyway, lasand parerea mea personala la o parte, eMAG.ro s-a pregatit cu o promotie speciala pentru acest moment: la orice laptop cu Windows 8 şi tehnologie Intel cumparat ȋn perioada 26 octombrie – 31 decembrie 2012, Microsoft ofera 12 luni de trafic pe Internet, in limita a 1 GB/luna, plus un modem USB de la Vodafone.

Detaliile promotiei pot fi vazute aici.

Update: Pentru cei dintre voi care detin deja io Licenta Windows 7  am un hint: puteti achiziona o licenta VUP (Version Upgrade License). Acest tip de licente  sunt special concepute pentru Upgrade, adica pentru trecerea de la sistemul de operare anterior (Windows 7 sau Windows XP) la Windows 8 iar pretul acestora este de aproximativ 60 de euro (279 RON) – link .

Si ceva funny – Windows 8 e sistemul de operare cu ajutorul caruia poti downloada Google Chrome 😀 :

[via zoso]

bullets

3 Comments

  1. de ce nu ai cumpara direct de pe microsoft.com cu 30 de euro? eu asa am facut ieri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *