Gangnam Style – Roof party

Roof party at ASU parking structure.

Orice discoteca care se respecta dispune de o parcare subterana. Motivele sunt lesne de inteles, fie ploaie, fie vant poti ajunge din masina direct in discoteca iar coafura rezista. Buun, acum ia sa vedem ce avem noi in imaginile urmatoare. Pai fiti atenti: jos e parcarea iar sus e gloata de lume care danseaza frenetic pe acordurile celebrei piese Gangnam Style (btw, piesa a ajuns la 600 mil. viziualizari).

Asa se explica efectele pe care le puteti vedea in primele secunde din clip (atentie, deci, la grinzile de sustinere):[thx to branco]

bullets

2 Comments

  1. ce discoteca cu parcare subterana? Aia e o parcare supraterana (se vede rampa de acces in spate) pe care s-au trezit unii sa dea un party. Iar flexarea grinzilor e cauzata de faptul ca toata lumea sare la unison si se creeaza o vibratie cu o frecventa apropiata cu cea specifica planseului. Planseul ala e facut sa reziste la o incarcare utila mult mai mica decat cea a 200 de oameni beti care sar in acelasi timp pe el. Daca se sincronizau mai bine si pt mai mult timp erau sanse mare sa’l darame.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *