Taximetristul de aeroport

Taximetristul de aeroport

Taximetrist de la aeroport, te arde daca te crede strain
Cursa era de la Henri Coanda la Pullman , pe 14 Dec 2012. Curs EURRON = 4.49

Un animal ce face parte dintr-o specie nu tocmai rara – din pacate – si care-si duce veacul intr-o zona aflata la mica distanta de Bucuresti, ma refer aici, desigur, la aeroportul Henri Coanda – un loc ideal in care micile prazi nevinovate pot fi gasite la tot pasul fara pic de efort. In perioada iernii – si mai ales cand vin sarbatorile – i se mai zice si “tuentiiuros”, “novantalei” sau chiar “DaSiTuMaiMultCa-iSarbatoareMosule”.

Dar ce se intampla, dragii mei, atunci cand pradatorul devine vanat? Aflam acest lucru din imaginile urmatoare – imagini ce nu au fost inca difuzate pe ProTv, Kanal D sau Antena 1 insa vor fi prezentate in zilele urmatoare in cadrul rubricii “angajatii nostri sunt atat de buni la cautat pe Youtube incat gasesc mereu materiale extra-interesante si niciunul nu-i abonat la fulgerica.com”. Sau …..nu. 😀

LE: Felicitari celui care a filmat imaginile, nu-i usor sa te pui cu “taximetristul de aeroport”. A avut noroc insa ca a nimerit un taximetrist nu prea fioros, un exemplar nu tocmai feroce.



thx to branco

bullets

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *