Ce cred barbatii gay despre vagine

Ce cred barbatii gay despre vagine

What Gay Guys Think About Vaginas.
As it turns out, gay men have a lot to say about vaginas. If you love this, share it on your Facebook timeline.

Chiar asa, oare ce cred? Aflam imediat:


Bonus: “Tipuri de vagine”!

Vaginul “Star Trek” – “Space the final frontier! These are the voyages…”…ati vazut serialul? Ei bine, ati vazut cat de spatios era spatiul? Deaia ii si zice spatiu… ca e mare si… spatios! Penisul barbatului va fi in acest tip de vagin ca un astronaut in VASTUL spatiu! Uneori e distractiv sa te joci de-a “Jean Luc Picard explorand cu nava sa Enterprise prin infinitatea spatiului”, dar, in final, te vei simti… singur si insignificant!
Acest tip de vagin poate fi de asemenea ilustrat prin comparatia dintre un carnat si un hol sau dintre o barcutza si imensul ocean!

Vaginul… sleampad – pentru o imagine mentala a acestui tip de vagin imaginati-va doua felii de parizer ce atarna vesel dintre picioarele domnisoarei. Desi suna scarbos, va asigur ca este unul dintre tipurile cautate. In spatele “perdelelor” se ascunde o partida de milioane. Se spune ca norocoasele purtatoare sunt versate in arta sexului si adesea niste nimfomane fara scrupule!

Vaginul “Schiop” – este o varatiune destul de rara a vaginului sleampad. In afara de diferanta vizibila de dimensiuni dintre labiile exterioare, nu se schimba cu nimic experienta… ba mai mult, partida poate deveni mai interesanta. Multe dintre domnisoarele ce detin o astfel de bijuterie sunt adesea complexate de aspectul asimetric a “pisicutei” lor (sau cu si le mai numesc)… de aici rezultand si distractia barbatului… in cazul in care nu este oripilat!

Vaginul “Hamburger” – ii zice asa fiindca seamana cu chiflele unui hamburger, doh! Acest tip, desi nu prea comun, nu va fi necunoscut unui barbat cu activitate sexuala variata.

Vaginul “Sahara” – nu are o forma specifica, dar precum ilustreaza si denumirea: umiditatea in acea zona este 0(zero). Daca ai nefericita ocazie sa dai peste un asemenea vagin cunosc doua metode de rezolvare; prima o pot spune: lubrifiant, mult lubrifiant. Domnisoarele care au un astfel de vagin sunt ori timorate ori pur si simplu frigide.

Vaginele de acest tip sunt deasemenea numite si vagine “o.b.” deoarece absorb orice forma de umiditate astfel incat vei fi nevoit sa folosesti din 5 in cinci minute tubul de lubrifiant daca nu vrei sa te trezesti cu julituri.

Vaginul elastic – este acel vagin care va lua forma exacta a orice introdus in el! Dupa mine este acel vagin pe care multi il cauta o viata intreaga, dar putini au bucuria sa-l intalneasca.

Vaginul “seif” – sunt vaginele imposibil de penetrat daca nu ai codul correct. Am “degetzit” odata un astfel de vagin si era sa-mi rup mana. Totusi, orice seif ARE un cod, daca nu il ai macar poti incerca sa-l spargi… dar cu grija, fara graba, daca nu vreti sa ajungeti la spital cu diverse membre rupte!

Vaginul “Osama Bin Laden” – eu ii mai zic si “Barbosul”…sper ca nu trebuie sa ma explic de ce!

[de aici]

bullets

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *