Accident Live – Valul lui Traian

Accident Live – Valul lui Traian

Un VW Golf albastru cu un stil de condus putin haotic. Doua faze puțin cam la limită. A treia fază, din păcate, se lasă cu un derapaj pe contrasens și cu o răsturnare.
Cel de pe banda din dreapta dădea cu spatele. Cel din golf n-a observat la timp și a încercat să intre în fața celui de pe banda a doua.

Pentru a putea trai intr-o societate civilizata trebuie mai intai sa invatam sa ne respectam reciproc. Insa in momentul cand te doare in fund de toti ceilalti atunci se produc tragediile ( sau – mai grav – o societate ajunge in stadiul celei incare traim noi astazi, dar prefer sa nu dezvolt subiectul). Spre exemplu, in accidentul petrecut pe DN3 zilele trecute putem observa ca:

  1. Un golf albastru este condus in mod “turbat” (vezi si minutul 0:23).
  2. O Skoda Octavia neagra este oprita pe banda I (si da in marsarier?).
  3. (Cel care filmeaza nici nu opreste  sa vada daca cei implicati in accident sunt ok – dar asta e alt subiect deja).

Inainte sa va intrebati cine e de vina va invit sa aruncati un ochi si pe acest citat din lege:

Art. 141 (5) În afara localităţilor oprirea sau staţionarea voluntară a vehiculelor se face în afara părţii carosabile, iar atunci când nu este posibil, cât mai aproape de marginea din dreapta a drumului, paralel cu axa acestuia.

Update: inca nu am aflat nimic despre starea soferului insa presupun ca din moment ce nu am vazut nimic la stiri, nimeni nu a fost ranit. Gresesc?


Bun, acum parerea mea: amannoi au fost de vina, Golful conducea cu viteza excesiva, Skoda era oprita si dadea in marsarier.

[via trafictube & piticu]

bullets

2 Comments

  1. Părerea mea e că singurul vinovat e cel cu golful. E plin de raceri de genul ăsta pe străzi şi e doar o problemă de timp până ajung în şanţ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *