Am venit sa iau sosul!!!

Am venit sa iau sosul!!!

Pham Hoang Nhat, pentru prieteni Nini, in varsta de 22 de ani a reusit sa ii faca pe juratii “MasterChef” sa rada cu lacrimi. Baiatul este din Vietnam, a venit la facultate in Bucuresti, dar nu vorbeste foarte bine limba romana.

Cand a fost intrebat de ce a venit la “MasterChef“, concurentul a raspuns “Ca sa iau sosul!”, iar reactia juratilor nu a intarziat sa apara. Amuzati de faptul ca nu poate pronunta cuvantul “sort”, cei trei jurati au gustat din preparatul sau, o rulada de taitei prajiti cu carne de vita si oua pe care au gasit-o foarte buna si i-au permis sa mearga mai departe in competitie ( masterchef.protv.ro).


Deci trebuie sa va spun, nu stiu daca ati vazut aseara primul episod din MasterChef Romania Sezonul 2, cert este ca daca cumva nu ati facut-o atunci trebuie neaparat sa va arat mai jos ce ati ratat. Pe langa diversele farfurii trantite la gunoi sau pe podea, am vazut si cateva faze extrem de amuzante. Cea mai tare a fost cea in care vietnamezul Pham Hoang Nhat si-a prezentat farfuria dar inaite de asta si-a facut o mica introducere in fata celor trei chefi.

“De ce ai venit la MasterChef?”
“Am venit sa iau sosul!!!”
“Ce ai venit sa iei?”
“Sossuuul!”

Simpatic rau vietnamezul nostru, cum sa te superi vreodata pe un om cu o asemenea carisma? Mie mi-a placut enorm, sper sa-l vad si in celalalte etape.

Cine si-ar fi imaginat ca Chef Sorin Bontea e capabil sa rada in hohote? 🙂

bullets

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *