O domnisoara de pe Facebook este nemultumita de “fanii” ei

O domnisoara de pe Facebook este nemultumita de fanii ei

O domnisoara de pe Facebook este nemultumita de “fanii” ei. Photoshopul este marea problema. Vocabularul ei : “frate” “gen” “bai” si ” aaaa” nu este folosit in mod ironic. 🙂 Din fericire nu cunosc personal protagonista dezastrului filmat.

Jurnalul unei frustrate:

Update: Bonus – un nou material a fost trimis pe adresa redactiei (la sfarsitul postului va este prezentat un cocalar cu BMW). Per total, vizionand cele doua filmulete, ne putem face o idee despre felurile  personaje care traiesc in societatea romaneasca. Ma sperie ideea ca pe viitor este posibil ca – in anumite circumstante – o sa fiu nevoit sa am contact cu astfel de specimene. OMG! Nooooooooooooooo!

thx to branco

Bonus: Tigan Cocalar cu BMW – 3 Miliarde – “Mai bine luam 10 porci, Genti Versace, Carne de Ververita””

 

thx to Ovidiu I.

bullets

12 Comments

 1. A trebuit sa ma concentrez ca sa inteleg ce vrea sa spuna…

 2. tine laptopu in mana, si se misca camera care filmeaza .. de ex.

 3. inceram din rasputeri sa va induc mental sa nu o puneti pe pitzi pe net … ai pus-o.

  acum afla cine e ca e din brasov.

  ai target

 4. Femeia e ruptă. Băi, e bășită! :)) Ahahaha! Ce ruptăăăăă! :)) Voi realizați ca lepadatura asta o să procreeze? Băi? :))

  Aoleo ce vacă! :))

 5. Bullete, mai rau! Ti-e frica de o intalnire cu un specimen din categoria celor de mai sus? Gandeste-te mai departe: crezi ca ei iti vor plati pensia? Eu nu ma astept la asa ceva!
  PS: as fotosopa-o pe duduia, dar asa pervers…:D

 6. Selectia naturala face ca idioatele ca asta sa nu procreeze. Stati linistiti. In schimb, ii felicit pe parintii ei ca au reusit sa educe o fata asa cum nu se poate.

Comenteaza: