E plin de cocalari prin Spania

E plin de cocalari prin Spania

palma palmilla el muerte
Los mejores conductores jajajajaja

Insa nu pot jura cu mana pe inima cum ca toti ar fi romani. Priviti imaginile de mai jos, o limuzina de lux (in ochii unora) adica un Audi A6 cu motor de cel putin 4 litri, ramane blocat intr-un gard ca urmare a vreunei manevrari gresite efectuate de detinatorul acestuia, pe ritmuri de muzica orientala (sau cine stie ce muzica cocalareasca).

Asa ca cele doua pipite blonde sunt coborate din masina iar la volan se pune cocalarul sef care, cu ajutorul micilor sfaturi venite de la blonde si prieteni, incearca timp de 10 minute sa scoata masina de unde ramasese blocata. Daca nu aveti rabdare sa vizionati toate cele 10 minute atunci ams sa va expun pe scurt cam ce pierdeti: cocalarul nostru nu reuseste sa scoata masina de acolo decat dupa vreo 9 minute si 59 de secunde de incercari. Intre timp, nervos fiind, se suie cu picioarele pe Audi si il distruge asa cum il duce pe el capul (minutul 1:20). La final mai arde cateva picioare “vinovatei” iar mai apoi toata lumea se urca in masina si pleaca voioasa.

O poveste frumoasa, in imagini:

Bonus: Va aduceti aminte de Ken din Streetfighter? 🙂

bullets

3 Comments

  1. Cred ca e Audi A8. Pacat de masina… daca ar fi avut reflexe cred ca ar fi trecut peste marlan de vreo 10 ori.

  2. Sincer nu e de ras… Tipul are ceva probleme la mansarda sau era deja cu capsa pusa din alte cauze. Nu e neaparat cocalar…. Pe de alta parte ce vrei sange latine 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *