Cea mai buna metoda de a te lasa de fumat

Cea mai buna metoda de a te lasa de fumat

İbrahim Yücel wears a helmet-like wire cage on his head, locked on two sides, in an unusual bid to kick the habit.

Daca vrei sa te lasi de fumat si diversele metode recomandate de medic sau prieteni nu au functionat in cazul tau (pentru ca nu ai vointa), atunci este cazul sa urmezi exemplul turcului İbrahim Yücel. Dupa 26 de ani in care a fumat cate doua pachete de tigari pe zi, acesta si-a creat o casca din fire de sarma de cupru care, odata montata pe cap si inchisa cu cheia, il impiedica sa mai duca tigara a gura. In ecuatie intra si fiica si sotia acestuia, fiecare detine cate o cheie.

Asta da metoda de a te lasa de fumat, nu? (Wtf).

[detalii gasiti si aici sau aici]

bullets

3 Comments

  1. Doamne fere sa iti vina sa stranuti cu patima si sotia sa nu fie acasa…..sa se intinda tot produsul pe acele fire de cupru….:P:P:P

  2. Am renuntat cu tigara electronica dupa 16 ani de fumat. Am incercat sa renunt cu plasturi, guma, carti etc si nu reusit. Numai cu tigara electronica am putut pentru ca mi-a oferit in continuare nicotina de care eram dependent. In timp am redus treptat concentratia de nicotina si acum am ajuns sa vapez cel mai scazut nivel.

    Intre timp am devenit si fan-ul acestui dispozitiv si mi-am facut un blog in care ofer si altor fumatori informatii despre acest dispozitiv.

  3. Fiecare persoana cu metoda lui :). Daca a functionat pentru nenea, bravo lui ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *