Basul poate dauna grav sanatatii

Basul poate dauna grav sanatatii

A dude blasting his music and trying to pass a line of traffic hits another car head on.

Va invit sa urmariti imaginile de mai jos neaparat cu sunet, nu de alta dar beat-urile se potrivesc exact situatiei, veti observa cum ritmul se accentueaza pe masura ce soferul nostru (idiot si euforic – poate din cauza muzicii?) inainteaza si depaseste o coloana mare de masini pe contrasens cand deodata….inevitabilul se produce.

Asa nu:

bullets

6 Comments

  1. nu stiu in ce tara e filmat dar dupa legea din Romania cel care iese de pe drumul din stanga e berbecul ce nu da prioritate.

  2. Totusi nu el e de vina.
    Ne asiguram si noi cand iesim in sosea ?

  3. @Gigi Popa: esti retard?

    – in primul rand cand intri pe un drum principal se acorda prioritate vehiculelor de pe sensul pe care te angajezi in circulatie….in cazul de fata, din stanga… ai auzit tu cumva de prioritate de contra-sens si nu stim noi?

    – articolul 120 din regulamentul de aplicare spune că depăşirea unei coloane este interzisă numai dacă prin aceasta se intră pe sensul opus de circulaţie

    ….capisci?…depasirea unei coloane… nu ai voie sa depasesti o coloana…

  4. @Gigi Popa : IN TOATE INTERSECTIILE DIN LUME LINA DE PE AXUL DRUMULUI ESTE CONTINUA , DECI NU AI VOIE SA DEPASESTI !!!!! Bolovanul care a gresit e cel ce depaseste !!!

  5. @CrazySeal si Victor, Nu este nici o linie continua. Cand iesi de pe un drum fara prioritate trebuie sa te asiguri in ambele sensuri nu doar in sensul tau de mers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *